Григор Димитров отново попадна в плен на ревнивите си чувства спрямо приятелката си Мария Шарапова

Нов скандал вдигна Григор Димитров на Мария Шарапова. Нашият тенисист бил извън кожата си заради добрите взаимоотношения на Маша с боксьора Флойд Мейуедър. Всичко започнало от един поздрав по Фейсбук, който рускинята направила на американеца, по случай победата му над Мани Пакяо. Гришо побеснял, защото думите на Маша били доста ласкави и помислил, че гаджето му си пада по боксьора.

Мария Шарапова останала доста обидена от реакцията на Григор Димитров. Тя не можела да повярва, че след 2 години и половина любимият й все още не й вярва и смята, че може да му изневери. Маша не приемала по никакъв начин ревността на Гришо и изживявала много тежко отношението му напоследък, което намирала за безумно.

"За толкова време ти все още ми нямаш доверие. Как може така? Не съм предполагала, че точно от Флойд ще ме ревнуваш. Обидена съм." - вайкала се Шарапова пред Гришо.

Има слухове обаче, според които Маша наистина се е срещала тайно с Мейуедър. Очевидци твърдят, че са ги забелязвали на кафе, но информацията за това не е сигурна. Все пак явно Григор Димитров има наистина повод за ревност, колкото и да отрича красивата му възлюбена.

Като цяло Гришо не бил ревнив, но случаят с боксьора го изкарал от равновесие, понеже той е доста мускулест, а наскоро Шарапова поиска от българинът да придобие по-здраво тяло, пускайки го във фитнеса, припомня Kliuki.bg. И сега Гришо е доста стегнат, както и всеки тенисист, но може би Маша иска да направи повече телесна маса, с каквато несъмнено разполага Флойд Мейуедър.

Григор и Мария са сред най-харесваните и желани партньори по света, така че е ясно, че докато не се оженят, ревността им може би няма да спре, понеже ухажорите и на двамата са много.