Принц Хари се изложи тотално след раждането на неговата племенница

От край време принц Хари е считан за по-повърхностен и лекомислен от своя брат Уилям и това се доказа след раждането на новото кралско бебе. Принцът се изложи, заявявайки че племенницата му е "абсолютно красива". Той все още не я е виждал на живо, тъй като е в Австралия, но нямал търпение да се прибере във Великобритания и да гушне бебето на брат си, писа ПИК.

[caption id="attachment_340225" align="alignright" width="300"]Принц Хари сразен от подигравки след раждането на племенницата му Принц Хари сразен от подигравки след раждането на племенницата му[/caption]

Думите на принц Хари обаче му навлякоха безброй подигравки. Фейсбук бе залят от унизителни за него слова. Хората считат, че не може един принц да се изразява така зле, тъй като речта му не била гладка.

"Интересно какво е да не си абсолютно красива?"

"Май принц Хари не знае, че не се говори така. В двореца на това ли ги учат?"

"Уилям винаги е говорел по-добре, просто Хари не става за престолонаследник и очевидно няма да бъде никога."

Така британците изразяват подигравателно мнението си за принц Хари. Самият той не е могъл да присъства на раждането, понеже е в командировка. Хари обаче никога не е имал амбицията да прави голямо семейство, за разлика от Уилям. По-малкият син на принц Чарлз имаше сериозна връзка преди година, но я съсипа с множество изневери.

Във Великобритания отдавна се коментира, че поведението на Хари не е като на принц. Той често се запивал до зори, връзките му с жените били доста повърхностни и изобщо не се замислял за брак или деца. Това се счита от роднините му за недостойно поведение за човек, който някога може да оглави страната. Затова и явно няма да видим принц Хари начело на Великобритания, дори и нещо лошо да се случи с принц Уилям.

Kliuki.bg припомня, че Кейт Мидълтън дари своя съпруг с втора рожба, която този път се оказа момиче, след като преди това роди малкия Джордж.