Скандално: Мрачната тайна на семейството на Крисия излезе наяве! (още разкрития)

Скандално: Мрачната тайна на семейството на Крисия излезе наяве! (още разкрития)
4.4 (88%) 5 votes

Сладката и талантлива Крисия Тодорова дори не предполага какви ги е надробил родителят й!

Детето чудо – сладката и даровита Крисия Тодорова се скъсва от работа, без да предполага и да разбира какви ги е надробил татко й Марин Тодоров. Вместо да се грижи щерка му да ходи редовно на училище и да спазва единствено ангажимента си към Слави Трифонов и „Шоуто на Слави“, бизнесменът не пропускал шанс за изява на златното си отроче.

И не поради причината, че иска Крисия да пее и да се развива, а защото е затънал до шия в дългове. Оказа се, че Марин Тодоров е натрупал борчове от над два милиона евро, които все по-трудно погасявал. А малката му и гласовита дъщеричка се превърнала едва ли не в златната му кокошка. Това разкриха близки до семейството от Разград.

Крисия

Малката Крисия работи повече от възрастен човек

„Марин не се спира. Води Крисия като циркова мечка по кръчми, площади и паланки, а детето горкото, вече едва гледа. Едва на 11 годинки е, а работи повече от голям човек. Лошото е, че не може да отделя нужното време на уроците си и това никак не е добре. Образованието, детството и времето за почивка са много важни за нея на тази възраст“, коментират близки до семейство Тодорови.

А най-потресаващото е, че дълговете на Марин Тодоров не били вследствие на финансовата криза или спад в бизнес начинанията му, а заради любовницата, която издържал от няколко години и която му излизала повече от солено.

„Това момиче е същински вампир – само смуче ли смуче. Преди време имаше взимане даване с треньора на „Лудогорец“, когото успя да ошушка досущ като Марин. Онзи обаче се оказа по-умен от таткото на Крисия – видя, че му излиза скъпо и я прехвърли на приятеля си. И сега Крисия пее, оная харчи“, разказват източниците.

Те коментират, че откакто се е прочула и е започнала работа при Слави Трифонов, сладураната Крисия вече е донесла на семейството си повече от 300 000 лева, дошли дюшеш на разорения й баща Марин Тодоров.

Колкото до отношенията на бизнесмена със съпругата му Ангелина, поне досега тя не е решавала да го напусне или да поиска развод.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандално: Мрачната тайна на семейството на Крисия излезе наяве! (още разкрития)”

  1. Марин Петров

    май 11. 2015

    Нито дължа 2 000 000 е. ,нито имам любовница ,а относно парире на Крисия не са толкова….

  2. Марин Петров

    май 11. 2015

    Ако някой иска да знае истината,нека да ми се обади .Аз не се крия от никого,стига сте си измисляли лъжи по наш адрес.

Добавете коментар