Сладката и талантлива Крисия Тодорова дори не предполага какви ги е надробил родителят й!

Детето чудо - сладката и даровита Крисия Тодорова се скъсва от работа, без да предполага и да разбира какви ги е надробил татко й Марин Тодоров. Вместо да се грижи щерка му да ходи редовно на училище и да спазва единствено ангажимента си към Слави Трифонов и "Шоуто на Слави", бизнесменът не пропускал шанс за изява на златното си отроче.

И не поради причината, че иска Крисия да пее и да се развива, а защото е затънал до шия в дългове. Оказа се, че Марин Тодоров е натрупал борчове от над два милиона евро, които все по-трудно погасявал. А малката му и гласовита дъщеричка се превърнала едва ли не в златната му кокошка. Това разкриха близки до семейството от Разград.

[caption id="attachment_340247" align="alignright" width="300"]Крисия Малката Крисия работи повече от възрастен човек[/caption]

"Марин не се спира. Води Крисия като циркова мечка по кръчми, площади и паланки, а детето горкото, вече едва гледа. Едва на 11 годинки е, а работи повече от голям човек. Лошото е, че не може да отделя нужното време на уроците си и това никак не е добре. Образованието, детството и времето за почивка са много важни за нея на тази възраст", коментират близки до семейство Тодорови.

А най-потресаващото е, че дълговете на Марин Тодоров не били вследствие на финансовата криза или спад в бизнес начинанията му, а заради любовницата, която издържал от няколко години и която му излизала повече от солено.

"Това момиче е същински вампир - само смуче ли смуче. Преди време имаше взимане даване с треньора на "Лудогорец", когото успя да ошушка досущ като Марин. Онзи обаче се оказа по-умен от таткото на Крисия - видя, че му излиза скъпо и я прехвърли на приятеля си. И сега Крисия пее, оная харчи", разказват източниците.

Те коментират, че откакто се е прочула и е започнала работа при Слави Трифонов, сладураната Крисия вече е донесла на семейството си повече от 300 000 лева, дошли дюшеш на разорения й баща Марин Тодоров.

Колкото до отношенията на бизнесмена със съпругата му Ангелина, поне досега тя не е решавала да го напусне или да поиска развод.