Жесток удар за Венета Райкова, нещастието я срина! (още подробности)

Жесток удар за Венета Райкова, нещастието я срина! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова е убедена, че това не е случайно и означава нещастие!

Водещата Венета Райкова няма късмет. Тя претърпя неочакван и нечуван инцидент, докато вървеше по една от столичните улици. Ненадейно над главата й се спуснал гавран, който буквално се нахвърлил върху нея и я нападнал. Това разкри самата тя в страницата си във Фейсбук.

Голямата черна птица се хвърлила върху Венета Райкова и преди да се усети, й нанесла жесток удар с острата си човка по главата. „Прималя ми. Някак си успях да се отърва и да изгоня птицата от себе си, но съм убедена, че нападението не е случайно“, категорична е красивата блондинка.

Венета Райкова

Венета Райкова силно изплашена след нападението на черната птица

Тя мигновено хванала такси и отпрашила за болницата, където лекарите веднага й поставили инжекция против тетанус и сложили лепенка на мястото на накълваното от гарвана.

Няколко от приятелите на Венета Райкова побързаха да я успокоят като обясниха, че гарваните налитат на лъскаво, а тя вероятно е имала нещо такова в косите си – я шнола, я диадема, или нещо друго. Водещата обаче веднага ги опроверга като заяви, че косата й е била съвсем нормално сресана, без каквито и да е украшения в нея.

„Благодарна съм на бързата реакция на лекарите, но каквото и да ми говорят знам, че нападението на тази птица изобщо не беше случайно“, настоявала Венета Райкова пред свои близки приятели.

Венета показва как й бият инжекцията в болницата

Венета показва как й бият инжекцията в болницата

Припомняме, че водещата от години е доста суеверна и склонна да вижда скритото в привидно очевидни неща. Нищо чудно сега да си е втълпила, че атаката на гарвана се дължи на нечия лоша енергия, насочена към нея, или дори на направена магия.

Въпреки страховете на Венета Райкова, за щастие семейството й с Тишо и Патрик е щастливо, а съпругът й продължава да я гледа като писано яйце. Нещо повече – след като най-накрая успя да започне собствен бизнес, Тишо дори казал на половинката си, че е време да остави издръжката на дома им в негови ръце и най-после да се отдаде на заслужена почивка.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар