Фики Стораро не му трябва само недокосвана къщовница и готова да ражда по много

Фики Стораро копнее за половинка, която прилича на майка му!

Най-горещият млад певец във фолк-гилдията не спира да изненадва фенките, kliuki.bg. Младежът нарои куп заслужени награди, пуска снимки с убийствен релеф и се носят слухове за славните му похождения. Според легендата, Фики Стораро е общата слабост на колежките му, които се надпреварват да флиртуват (на първо време) с него.

Синчето на Тони харесва всичките си „каки” в бранша и си позволява доста волности на участията с тях. Той обаче е железен в обещанието си да доведе девствена снаха на родителите си, която да работи само като домакиня.

Всички знаят, че основната заслуга за изявленията му от този тип е мама. Валя дълги години гледа сама децата си, докато съпругът й вади пари по участия. Госпожата на Тони Стораро не дава ухо на приказките, че мъжлето й пийва повече в кръчмите и събира „бройки”. За нея е важно синовете й да са добре и да е все така горда с тях – за обратното няма и основание!

Първородното й чедо не спира да показва преклонението си пред нея и дори в последните дни заяви в интервю: „Мечтая за жена като майка ми!”. Кандидат – свекървата отвърна на жеста във "Всичко за семейството" с : „Дано те обича, както аз – баща ти!”.

[caption id="attachment_340264" align="alignright" width="194"]На мама момчето! На мама момчето![/caption]

В семейството на Фики Стораро очевидно цари матриархат и никак няма да е лесно на бъдещата му избраница, подозират по-опитните. С такова преклонение и послушание пред мама, познайте кой ще командва парада в дома на младата звезда?!

Младата надежда на Митко Пайнера бързо се изучи как да флиртува с фенките, да поддържа горещи отношения с колежките, попрекалява с алкохола сегиз - тогиз, но не смея „гък” да каже на родителката си. Щастливката, която изпълни изискванията на Валя, трябва да преглътне много. Фики Стораро обаче не смята да улеснява никого – мама го гледа като принц и няма да се примири с по-малко от принцеса!