Взрив: Цялата истина за аферата на Григор Димитров и Николета! (Гришо падна ниско, Маша бясна)

Взрив: Цялата истина за аферата на Григор Димитров и Николета! (Гришо падна ниско, Маша бясна)
4.3 (85%) 4 votes

Всичко можехме да си представим, но не и Григор Димитров в прегръдките на Николета Лозанова!

Григор Димитров може и да е голям и даровит тенисист, но като мъж падна твърде ниско. Това е мнението на голяма част от познатите на Гришо, след като научиха потресаващата вест, че е паднал в капана не на кой да е, а точно на Николета Лозанова.

Оказа се, че след скандала и временната раздяла с дългогодишната си любима Мария Шарапова, Григор Димитров се е отдал на скрития чар на Николета Лозанова. Що се отнася до нея, тук няма нищо странно – след развода с Валери Божинов, водещата на „Папараци“ неистово си търси богат мъж, който да задоволява капризите й.

Николета

Григор Димитров се хвана на въдицата на Николета – кой можеше да предположи подобно падение?!

„Николета е една златотърсачка, която не е способна сама да изкарва достатъчно пари, за да живее като принцеса, поради което и на главата си ще застане, само и само да намери поредната касичка. Гришо обаче луд ли е да замени Маша с това недоразумение?! Хайде, Валери Божинов и Ники Михайлов били глупави футболисти, ами той – уж интелигентно момче се водеше“, коментират близки до тенисиста.

Аферата на Николета Лозанова и Григор Димитров започнала преди около месец, когато родната търсачка на богаташи се свързала с Гришо в социалните мрежи. След доста дълга и провокативна кореспонденция от нейна страна, златното ни момче се поддало на изкушението и станала тя, каквато станала.

Дори преди турнира в Истанбул, Григор Димитров изненадващо кацна в София. Но не, за да се срещне с близките си или с родни журналисти, а за да се отдаде на бурни ласки с мъжемелачката НиЛо.

Разбира се, забежката на Гришо не остана скрита за Мария Шарапова, която е повече от бясна. Рускинята твърдо е решила да тегли чертата на връзката си с българина и да продължи напред, пишат руски медии по случая.

„Гришо направи, каквото можа, за да съсипе сам живота и кариерата си. Хване ли се с Николета, ще го сполети същото като Валери Божинов – ще се провали тотално като тенисист, защото тази жена е в състояние да съсипе всеки мъж. Жалко за момчето“, убедени са приближени до тенис легендата ни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Взрив: Цялата истина за аферата на Григор Димитров и Николета! (Гришо падна ниско, Маша бясна)”

 1. Tolstoisofiq Nadejdenski

  май 06. 2015

  МЪЖЕМЕЛАЧКА – КУРОТРОШАЧКА ВСЕ ЕДНО )

 2. Тоца Кроки

  май 06. 2015

  Тая глупост е вярна колкото , че Габана е последвал Клозета в инстаграм. Малката изсъхнала скумрия вече съвсем изчатка и изгуби връзка с реалността…

 3. 123

  май 06. 2015

  Ха ха ха ,наистина е дребна ,изсъхнала, скумрия , изчаткала напоследък :-))) да свиква хубоста и славата трае малко , каквото можа да направи , направи , дотук е, точка.

 4. Irina Fenomen

  май 06. 2015

  селянче

 5. Nikolay Petrov

  май 06. 2015

  А с коя да се хване ? Той не избира, а мениджърите и пиари разни. Целта е парите които изкарва да идат на правилно място, а е така защото е просто селянче…Дори не е и Андрешко!

 6. хаха

  май 07. 2015

  Оф това е такава измислица. Той е на светлинни години като класа и начин на живот от Николета. Тя е като обикновена магистралка за него. Едва ли да му се иска да види какво е да си с ниска, грозна, бездарна, евтина, проституираща циганка

 7. Пепи Джел

  май 07. 2015

  Николета е една долна циганка .НЯМА КАКВО ДА Я КОМЕНТИРАМ .ИМА ГЛУПАВИ МЪЖЕ .

 8. hihi

  май 11. 2015

  Щее умра от смях …..

 9. MAIA RYSEWA

  май 11. 2015

  glyposti….gri6o…i gazoleta….izmislici….toi ne e prosto mom4e….

Добавете коментар