Константин се доказа като дребнав и много меркантилен човек, за когото бизнесът е над всичко!

Певецът Константин най-после показа своята истинска същност. Бившият на Райна си служи с доста некоректни номера, за да печели битката в "Пайнер". Чалга изпълнителят изобщо не давал да се пускат песни на Галин в неговата дискотека, пише "Шоу". Коцето считал именно младока за своя основна конкуренция във фирмата на Митко Димитров и затова се мъчел с всички средства да ограничава популярността му.

Константин побеснял от факта, че в интернет Галин бил много по-търсен от потребителите, което му подкопава авторитета. Тъй като винаги искал да бъде на върха, а и имал известно влияние в манипулацията на обществото, притежавайки дискотека, Коцето решил, че трябва да вземе мерки срещу своя колега.

Kliuki.bg припомня на всички свои читатели, че подлостта на Константин почти лъсна още след наградите на "Пайнер", когато Фики Стораро го детронира и грабна "Певец на годината". Тогава Коцето вдигнал скалндал зад кулисите, считайки че неправомерно е паднал от върха, но всичко бе потулено от фирмата и певецът бе убеден да не придава публичност на скандала.

"Коцето все се прави на луд, но не изглежда на много добър човек. Самата Райна го обвини в кръшкане и пиянски истории преди време. Доколкото знам, даже е имал проблеми с наркотиците. Такъв човек не може да бъде нито за пример, нито да се разчита на него." - пише един от феновете на попфолка.

Според слуховете Константин не харесвал Галин от самата му поява в "Пайнер', тъй като младежът имал влечение към мъже, а Коцето ненавиждал такива хора. Той смятал, че е недопустимо подобен изпълнител да бъде лансиран така силно във фирмата и недоумявал защо се случва. Зад Галин обаче стоели доста влиятелни хора, които му проправили път в кариерата.