Веселин Маринов останал шокиран, когато разбрал всичко около Цветанка

След като се провалиха цели два брака на Веселин Маринов, певецът започнал да се пита къде точно бърка. Тогава той почнал свое разследване за любовната си връзка с Цветанка, която се явява неговата втора бивша съпруга. Веско се разведе с нея именно заради шавливия й характер, който му отреди множество изневери, но той преди не бе подозирал, че блондинката е стигнала още по-далеч в походливостта си.

Оказва се, че Цветанка най-открито е предложила на композитора Тончо Русев да стане негова любовница по време на брака й с Веселин Маринов. Тя знаела, че Тончо има доста имоти, които може да ползва, когато не е с Веско, и това я привлякло в иначе доста по-възрастния от нея господин. Русев обаче, който е голям приятел на Веско, не се съгласил, писа "Шоу". И не само това, но и слуховете твърдят, че издал на Маринов колко неверна жена си има у дома, дочу Kliuki.bg.

Именно изневерите се оказаха разковничето, което сложи края между Веселин Маринов и втората му съпруга. Той имал съмнения за нейни забежки още преди това, но нямал доказателства. Певецът все пак се разведе на базата на подозренията си, но сега вече, след като един от най-доверените му хора му казал, че тя го е ухажвала, Веско бил убеден, че е постъпил правилно, напускайки втората си съпруга.

Веселин Маринов много съжалявал, че изоставил първата си жена, за да се хване с Цветанка. След като разбрал що за стока е блондинката и как само парите я вълнуват, Веско се сетил с умиление за времето, прекарано с майката на шерка си. Той осъзнал, че не е трябвало да разваля семейството си заради една мимолетна любов.

"Веско вече не може да гледа Цветанка. Тя много нарани достойнството и егото му. Изобщо не трябваше да се хваща с нея. Това му е грешка, която ще изплаща до живот." - шушукат познатите на певеца.