Унижение за Венета Райкова: Миглена Ангелова я срина

Унижение за Венета Райкова: Миглена Ангелова я срина
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова получи грандиозно унижение от колежката си Миглена Ангелова

След като се вдигна доста голям медиен шум около това дали „Дневникът на Венета“ копира „Искрено и лично“, Миглена Ангелова най-после взе отношение по въпроса. Дълги години именно тя беше водеща на второто предаване и в момента не й е приятно, че Венета Райкова върши същото под друго име, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова бе унизена жестоко от Миглена Ангелова

Венета Райкова бе унизена жестоко от Миглена Ангелова

„Венета беше много добра в нейното си амплоа, сега обаче си личи, че мястото й не е тук. Аз никога не бих направила компромис с личностния си професионализъм, както прави тя в момента. Да се подмазвам на 5-6 известни личности в България не бих приела никога.“ – споделя Миглена Ангелова пред „Шоу“.

„Мис Искрено и лично“ е в ужасни отношения с ТВ7, по която се излъчва „Дневникът на Венета“. Затова донякъде е обяснима неприязънта й към предаването, откъдето следва и тази към Венета Райкова. Миглена дори води дело срещу телевизията, претендирайки че преди година и половина е била уволнена несправедливо.

„Тогава властта в ТВ7 беше предприела антибареков курс и изведнъж някой реши, че аз съм човек на Бареков, а даже не го познавам. Затова сега искам да докажа по съдебен път, че нещата там не трябва да се случват така.“ – казва Миглена Ангелова.

В момента журналистката не е на екран, но се занимавала с проекти, свързани с чужди инвеститори. Тя не пояснява дали става въпрос за телевизия или се е насочила към друг вид бизнес. Онова, в което е сигурна обаче, е провалът на Венета Райкова в ТВ7.

„Работата стана така, сякаш за да не вземат мен, взеха Венета. В подобно амплоа тя няма да бъде възприета много добре. Всеки си има своя стил. Но понеже ги съдя, трябваше да търсят друга водеща за своето предаване.“ – разказва още Миглена Ангелова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар