Мария разтресе от смях нета с визия „Мечо е в командировка!” (СНИМКИ)

Мария разтресе от смях нета с визия „Мечо е в командировка!” (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мария показа как разпуска ВИП-а, когато остава в столицата за празничните дни

Мария обожава да споделя кадри от битието си на преуспяла дама, но този път надмина дори себе си по „повдигане на завесата”.

Миньончето, което не пести и лев от авоарите на Християн Гущеров, за да доказва, че е „Шанел – момиче”, у дома си позволява да е неглиже! Откакто се задоми, певицата взе да стъпва накриво и да си позволява вид, който не отговаря на претенциите и изискванията й, видя kliuki.bg.

Ето например по празничните дни Мария не постъпи като провинциалистите напълнили София – всички се прибират по села и паланки. Гущерова като съща аристократка сигурно доволно е отбелязала, че столицата е опустяла и го е ударила на релакс.

Младата булка на известната фамилия си е сложила транзисторчето до басейна и гледа телевизионната кула в далечината. „Къде бях – къде стигнах!”, както се казва. Жалко само, че си е позволила визия, на която навремето викаха „Мъжът ми е в командировка!”

Вече са ме харесали - дреме ми на силикона, че ми се смеят!

Вече са ме харесали – дреме ми на силикона, че ми се смеят!

Законният другар на Мария може наистина да не е в къщи, за да вади парите за насъщния хляб с черен хайвер, но това не е причина да се показваш на цялото интернет пространство като Отчаяна съпруга.

Някои от поклонниците на Мария тактично не забелязаха неглижирания й вид, но не й спестиха закачките за изкуствената растителност на промоция от ИКЕА. Точно това певицата обаче няма да прости!
maria 2
Милионершата дълги години преглъщаше всякакви закачки за стайлинга и визията си, но това не сложи таван на амбициите й и не спря победния й ход. Да я обвинят обаче, че купува евтинии – за масовия потребител обаче я засяга до кръв!
maria 3
Мария може някога да стресне Мечо като му се появи с ролки и пантофи, но никога няма позволи да говорят за нея, че не си позволява само най-доброто!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мария разтресе от смях нета с визия „Мечо е в командировка!” (СНИМКИ)”

  1. 000

    май 08. 2015

    Простакеса

Добавете коментар