Ирина и Иван показаха на най-доверен кръг приятели бебето и запрашиха за морето

Ирина и Иван откриха сезона няма и два месеца след раждането на Самуил.

Влюбените телевизионери все още се изживяват като младоженци след като прегърнаха първото си общо дете. Макар да преминават през особен период, през който са подчинени на колики, смяна на памперси и кърмене на три часа, двойката си подари романтично бягство в съседна Гърция, видя kliuki.bg.

След като ги налазиха папараци и показаха бебето им на целокупния български народ, Ирина и Иван направиха първото „парти” на сина си. Добрите приятелки на майката – героиня оцениха изисканата подготовка, подариха образцовите подаръци и орисаха телевизионното бебе.

След като изпратиха гостите гордите родители пратиха каките и баткото на малчугана при другите им родители и стегнаха багажа за празниците. Андрей искрено ненавижда котки, истерични жени и гърци, но старият му боен другар не споделя предубежденията му!

Въпреки критиките на мнозина, Ирина и Иван не се уплашиха от пътуването с бебе и го заведоха на море! Младата майка не споделя особени подробности за ваканцията, но очевидно се радват на всички желани екстри при южните ни съседи – красиви залези, кръчми на плажа, семейни турнири по табла! irina zalez Тенчева даде да се разбере, че поне единия от родителите е нарушил режима си на трезвеник. Вярно, с бира, но все пак! Откакто Ирина и Иван заживяха заедно, Опусумът, казват, е неузнаваем! Не пиел, не обикалял кръчмите, не вилнеел! Нещата май са се променили, освен ако ледената бира не е за мамчето!Все пак се намериха познавачи, които не отричат ползите от нея за кърмачките и бебетата – така че може да й се прости!

[caption id="attachment_340317" align="aligncenter" width="225"]Неочаквано добра конфигурация - Биба, табла, бира! Неочаквано добра конфигурация - Биба, табла, бира![/caption]

На Ирина и Иван обаче не им дреме – изглежда, че се наслаждават на най-нежната си съвместна почивка!