Бременната Надя не иска да приеме решението на Коцето, но той дори не се постара да я чуе!

Гръм разтресе рая на Коцето и Надя, които са в очакване на втората си рожба. Идилията на семейството е на път да изчезне след безумното решение, което Константин взе, без дори да се вслуша в съпругата си. Надя е силно разстроена от този факт, разкриха близки до певеца.

За срам и позор, че наранява бременната си съпруга, Коцето реши да мисли повече за бизнеса си, макар и в момент като този. Преди няколко дни той назначил на работа в дискотека "Плаза", в която е съдружник, не кой да е, а лично скандалната Гентиана Халити.

[caption id="attachment_340322" align="alignright" width="225"]Коцето Бременната Надя обезумя от ревност заради новоназначената при Коцето Гентиана Халити[/caption]

Постъпката му разгневила Надя, която е отлично запозната с миналата афера на Коцето и Гентиана Халити, а и е наясно с начините, по които въпросната мацка си пробива път в живота. Бременната блондинка била твърдо против решението на мъжа си, но той не щял и да чуе.

"Коцето се споразумя с Гентиана по най-безумния начин. Обеща й буквално гигантска заплата, а и солиден процент към нея, ако му води богати клиенти в клуба. Разбира се, Халитито остана очарована и едва не му се метна на шията. Доволна е, но за сметка на Надя, която не иска и не може да приеме, че всяка вечер тази жена ще се умилква и усуква около съпруга й, докато тя си седи бременна вкъщи", разказват приятели на Коцето.

Ревнивата Надя, чиято чувствителност допълнително се е изострила от напредналата бременност, вдигнала скандал на Константин, след което избухнала в сълзи. Но нито една от реакциите й не успели да склонят Коцето да размисли и промени решението си.

"Надето е в правото си. Цяла София знае какви ги върши Гентиана Халити, през колко легла е минала и колко женени мъже е овършала. А Коцето хич да не се прави на луд, защото той е един от първите, които лично изпробва уменията й. Срамота е обаче, че направи това точно, когато двамата с Надето чакат бебе", коментират източниците.