Шеф Манчев усърдно криеше истината за брака си с Марина дори от близките си приятели!

Един от най-известните майстор готвачи у нас Иван Манчев, по-познат като шеф Манчев, доскоро криеше истината за брака си дори от своите най-верни приятели. Всички знаят, че симпатягата от вече 15 години е женен за 35-годишната Марина Манчева, която е и управител на ресторанта му "Кастус" в центъра на столицата.

Двамата имат две дечица - момиче и момче, с които живеят в тристаен апартамент в София. Това, което шеф Манчев упорито пазеше в тайна обаче е колко точно луд е по съпругата си. Оказа се, че чаровната Марина Манчева така е завъртяла главата на феноменалния готвач, че Иван дори не поглеждал към друга.

[caption id="attachment_340334" align="alignright" width="300"]шеф Манчев Иван Манчев едва не изгубил семейството си, заради силно увлечение[/caption]

На ухото му обаче и до днес висяла "обицата", заради която едва не се простил с щастието си преди известно време. Истината е, че шеф Манчев се влюбил в чужда жена един единствен път, а връзката му продължила няколко месеца. Като всяка умна и добре познаваща половинката си съпруга обаче, Марина бързо се досетила какво става с благоверния й и в дома се разразила истинска буря.

"Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характера и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам. И знам с цялото си същество, че взех правилния избор", доверил едва наскоро шеф Манчев пред близки приятели.

[caption id="attachment_340335" align="aligncenter" width="300"]Ето я хубавата съпруга на шеф Манчев - красивата Марина Ето я хубавата съпруга на шеф Манчев - красивата Марина[/caption] [caption id="attachment_340336" align="aligncenter" width="300"]35-годишната жена е голямата любов на вълшебника в кухнята 35-годишната жена е голямата любов на вълшебника в кухнята[/caption]

Оттогава насетне той не иска и да чуе дори за лек поглед встрани, а Марина е целият му свят. Заплашен от възможността да я изгуби и да разбие семейството си, Иван Манчев сякаш пораснал за броени дни.

[caption id="attachment_340337" align="aligncenter" width="300"]Марина Манчева успяла да прости прегрешението на половинката си Марина Манчева успяла да прости прегрешението на половинката си[/caption]

Най-доволна от промяната у мъжа й, разбира се, била Марина Манчева. Към днешна дата тя вече дори върти семейния ресторант повече от съпруга си, а той й гласува безкрайно доверие във всичко. Горчивите спомени от миналото са забравени и двамата решили да не се обръщат назад.