Цялата истина за брака на шеф Манчев, която той упорито криеше! (разкрития + снимки)

Цялата истина за брака на шеф Манчев, която той упорито криеше! (разкрития + снимки)
2.9 (57.78%) 9 votes

Шеф Манчев усърдно криеше истината за брака си с Марина дори от близките си приятели!

Един от най-известните майстор готвачи у нас Иван Манчев, по-познат като шеф Манчев, доскоро криеше истината за брака си дори от своите най-верни приятели. Всички знаят, че симпатягата от вече 15 години е женен за 35-годишната Марина Манчева, която е и управител на ресторанта му „Кастус“ в центъра на столицата.

Двамата имат две дечица – момиче и момче, с които живеят в тристаен апартамент в София. Това, което шеф Манчев упорито пазеше в тайна обаче е колко точно луд е по съпругата си. Оказа се, че чаровната Марина Манчева така е завъртяла главата на феноменалния готвач, че Иван дори не поглеждал към друга.

шеф Манчев

Иван Манчев едва не изгубил семейството си, заради силно увлечение

На ухото му обаче и до днес висяла „обицата“, заради която едва не се простил с щастието си преди известно време. Истината е, че шеф Манчев се влюбил в чужда жена един единствен път, а връзката му продължила няколко месеца. Като всяка умна и добре познаваща половинката си съпруга обаче, Марина бързо се досетила какво става с благоверния й и в дома се разразила истинска буря.

„Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характера и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам. И знам с цялото си същество, че взех правилния избор“, доверил едва наскоро шеф Манчев пред близки приятели.

Ето я хубавата съпруга на шеф Манчев - красивата Марина

Ето я хубавата съпруга на шеф Манчев – красивата Марина

35-годишната жена е голямата любов на вълшебника в кухнята

35-годишната жена е голямата любов на вълшебника в кухнята

Оттогава насетне той не иска и да чуе дори за лек поглед встрани, а Марина е целият му свят. Заплашен от възможността да я изгуби и да разбие семейството си, Иван Манчев сякаш пораснал за броени дни.

Марина Манчева успяла да прости прегрешението на половинката си

Марина Манчева успяла да прости прегрешението на половинката си

Най-доволна от промяната у мъжа й, разбира се, била Марина Манчева. Към днешна дата тя вече дори върти семейния ресторант повече от съпруга си, а той й гласува безкрайно доверие във всичко. Горчивите спомени от миналото са забравени и двамата решили да не се обръщат назад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цялата истина за брака на шеф Манчев, която той упорито криеше! (разкрития + снимки)”

 1. mm

  февр. 04. 2019

  На колко години е Манчев ?

 2. Qwerty Yop

  юли 04. 2019

  …е да де, но към днешна дата (Юли 2019) брака му се е сговнясал и е напомпал няква друга пача от която сега чака чаве. Следва развод, делба на имущество, рев и сополи и кой от къде е!

  Друг въпрос е колко е шеф, шеф Манджев.. щото чета коментарите от ресторанта му и те не са никак позитивни!

  Та се питам, що ходи да оправя бъкийте на другите, не си погледне собствената кочинка! И отговора ми е ясен – за пари!

  Те където се намешат кинтите, всичко тоива по дяволите… нооо да му мислят актъорите въ’филма!

Добавете коментар