Слави Трифонов изловен в крачка за първи път от толкова години насам!

Невиждана сензация предизвикаха първите папарашки кадри на шоумена Слави Трифонов от години насам, в които той бе хванат в крачка с любовницата си. Не, това не е прословутата нова танцьорка от балета "Магаданс" Ева Карамфилова, а съвсем друга и непозната за обществото жена.

Слави Трифонов бе спипан на излизане от Арена Армеец, след големия си концерт, под ръка с русокоса, но леко невзрачна дама. Без да отдели и минута внимание на колегите си, камо ли да присъства с новата си партньорка на афтър партито на Ку-ку бенд, Дългия я качи в джипа си и отпраши с бясна скорост.

[caption id="attachment_340342" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов за първи път се оказа непредпазлив и го изловиха[/caption]

Двамата отидоха в хотел, разположен на Околовръстния път на столицата и моментално се навряха в една от стаите, без дори да вечерят в ресторанта. Това засекоха папараците на вестник "Уикенд". И не пропуснаха да проследят развитието на вечерта, както и да установят, че Слави Трифонов и непознатата си тръгнаха от хотела чак на следващата сутрин.

"Без съмнение в това приключение на Слави Трифонов не идеше реч за връзка, свалка или нова любовна история, а само и основно за креватен спорт. Не се знае откъде е забърсал момичето, но най-вероятно е това да е поредната му фенка, която ощастливява. Разпусна парата човекът, лошо няма", коментират и свидетели, присъствали в същия хотел вечерта.

На фотоса ясно се вижда ухилената до уши физиономия на девойката, тотално контрастираща с лицето на самия Слави Трифонов. Тя го е хванала нежно под ръка и чурулика нещо, докато чертите на Дългия издават единствено крайна отегченост и безумно желание по-скоро да се отърве от "товара" си.

[caption id="attachment_340343" align="aligncenter" width="300"]Ето ги двамата симпатяги на излизане от хотела - лицето на Слави е повече от красноречиво Ето ги двамата симпатяги на излизане от хотела - лицето на Слави е повече от красноречиво[/caption]

Точно неадекватната за влюбени реакция на Слави Трифонов даде да се разбере, че аферата му с русата мома е била само за предходната нощ и едва ли ще се повтори отново. Но и нормално - потрудил се човекът, цял концерт изнесъл, нормално е да порелаксира малко и да изпусне парата, коментират столични зевзеци.