Порокът на Венета Райкова силно притесни Тишо

Порокът на Венета Райкова силно притесни Тишо
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова обезпокои жестоко своя мъж Тихомир

Пиянството на Венета Райкова започва да бъде трън в очите на Тишо. Въпреки че бизнесменът обожава жена си, той вече все по-трудно понасял изпълненията на тв водещата в нетрезво състояние, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова продължава да пие и притеснява Тишо

Венета Райкова продължава да пие и притеснява Тишо

През последната седмица Венета Райкова реши да отпразнува личния си празник – рождения ден, цели три пъти. Причината не е в радостта й по случай навършването на 41 г., а просто Вени си търсела повод да се напие. Зависимостта на тв водещата към алкохола станала толкова голяма, че Тихомир даже почнал да крие бутилките с вино у дома.

„Вени винаги си е пийвала добре, но да се запиваш три пъти, защото ставаш на 41 г., не го разбирам. Явно я влече чашката, но така започват най-големите проблеми в живота. Дано бързо да спре да пие.“ – споделя позната на журналистката.

Причината Венета Райкова да пие повече от половин година насам явно е свързана с работата й. Тя остана безработна през декември и още тогава се разчу, че е почнала да обръща доста чашки. Явно притеснението за доходите си е казало жестоката дума. Сега блондинката отново работи, но „Дневникът на Венета“ не върви особено и подигравките към нея не спират. Венета е обвинявана, че копира Миглена Ангелова и култовото й „Искрено и лично“.

„Венета се справяше отлично в „Горещо“, но сега е смешна. На нея й се получава повече да води по-клюкарски предавания. Вярно, не може да се стои без работа, но продуцентите са виновни – не видяха ли, че Венета Райкова не е за такъв тип предаване.“ – смята зрител на ТВ7.

Тихомир Георгиев също започна работа наскоро, което му давало самочувствие да се бори с порока на жена му с пиенето. Той правел и невъзможното да я държи трезва, въпреки че не било никак лесно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар