Венета Райкова обезпокои жестоко своя мъж Тихомир

Пиянството на Венета Райкова започва да бъде трън в очите на Тишо. Въпреки че бизнесменът обожава жена си, той вече все по-трудно понасял изпълненията на тв водещата в нетрезво състояние, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340359" align="alignright" width="300"]Венета Райкова продължава да пие и притеснява Тишо Венета Райкова продължава да пие и притеснява Тишо[/caption]

През последната седмица Венета Райкова реши да отпразнува личния си празник - рождения ден, цели три пъти. Причината не е в радостта й по случай навършването на 41 г., а просто Вени си търсела повод да се напие. Зависимостта на тв водещата към алкохола станала толкова голяма, че Тихомир даже почнал да крие бутилките с вино у дома.

"Вени винаги си е пийвала добре, но да се запиваш три пъти, защото ставаш на 41 г., не го разбирам. Явно я влече чашката, но така започват най-големите проблеми в живота. Дано бързо да спре да пие." - споделя позната на журналистката.

Причината Венета Райкова да пие повече от половин година насам явно е свързана с работата й. Тя остана безработна през декември и още тогава се разчу, че е почнала да обръща доста чашки. Явно притеснението за доходите си е казало жестоката дума. Сега блондинката отново работи, но "Дневникът на Венета" не върви особено и подигравките към нея не спират. Венета е обвинявана, че копира Миглена Ангелова и култовото й "Искрено и лично".

"Венета се справяше отлично в "Горещо", но сега е смешна. На нея й се получава повече да води по-клюкарски предавания. Вярно, не може да се стои без работа, но продуцентите са виновни - не видяха ли, че Венета Райкова не е за такъв тип предаване." - смята зрител на ТВ7.

Тихомир Георгиев също започна работа наскоро, което му давало самочувствие да се бори с порока на жена му с пиенето. Той правел и невъзможното да я държи трезва, въпреки че не било никак лесно.