Благо Георгиев се оказа апетитна хапка

Благо Георгиев е мъж, който не е за изпускане. И то не заради манията му да преминава от креват в креват и да не се задържа до никоя жена дълго време, а заради портфейла си. Иконостасът на българския футбол е желан от екс половинката си Христина Витанова. Бившата гимнастичка се чудела какви номера да спретне, за да си го върне. Решила да удари по най-тънката струна – децата им.

На телефона си тя записала сърцераздерателна изповед на малката им щерка Йоана, която молела татко си да се върне в къщи, пише HotArena. Въпреки плейбойския си нрав, футболиста е луд по децата си. Това знаела красивата му половинка и засипвала страницата си във Фейсбук с прелестни снимки на Йоана и малкия Давид. „Фотографиите топят и ледено сърце. Прелестни са!”, радвали им се и потребителите на виртуалното пространство. А какво остава за любещото бащино сърце на Благо?

Припомняме, че преди време самата Христина натири шавливеца заради горещата му свалка в столична чалготека с танцьорката Биляна Евгениева. Заради това Биляна бе изгонена от годеника си Ицо Стоте манекенки, а Христина показа вратата на Благо.

[caption id="attachment_340363" align="alignright" width="300"]Христина подготви хитър капан за Благо Георгиев Христина подготви хитър капан за Благо Георгиев[/caption]

После последва голямата му любов с ученичката Куини Алис. 19-годишната манекенка дори се изцепи, че Благо е изневерявал на другите жени, защото никоя не го е обичала така, както тя.

Оказа се, че татуирания играч на руския тим „Амкар Перм” е мачкал чаршафите и с други мадами, докато е бил в обятията на абитуриентката, научи и Kluiki.bg. Сега ритнитопковецът изостави малката си любовница точно преди бала й и тя ближе рани след тежката раздяла, а той се радва на нова тръпка.

Това е топ хореографката, тунинговано копие на Анджелина Джоли. Руската красавица Есмер Омерова е световна шампионка по латино танци в Аржентина през 2014 година и е играла лично на Владимир Путин.Благо Георгиев пак е заслепен от новата си придобивка, а двамата не само че не крият любовта си, ами я афишират с разкрепостени снимки по социалните мрежи. Които събират както одобрението, така и негативната реакция на фейсбукарите.

Но въпреки поредното му залитане Христина е убедена, че ще си го върне. И е готова да изтърпи всичко, защото няма пари, нито образование, професия или стабилна работа. А не може да се отрече поне това на Благо Георгиев, че е щедър към децата си и тяхната майка.