Стефан Софиянски и Алиса ще се чувстват като младоженци през седмицата – вече са „без деца”

Стефан Софиянски дъх не може да си поеме от сватби и внуци! Дай Боже всекиму, но оттеглилият се политик сега наистина плаща цената на това, че отгледа три щерки!

Хубавиците му не са му дали повод за друго, освен за гордост, но отскоро поставят на сериозно изпитание фамилния бюджет. Сватби, кръщенета, нови домове, а и сега най-малката ги сюрпризира с годеж, научи kliuki.bg.

Димана, която за разлика от кака си Ива, хич не обича светлините на прожекторите, видяхме за последно във VIP Dance. Изтърсакът на Стефан Софиянски и Елена принудително танцуваха по една седмица, за да може звездата на семейството им да се възстанови от контузия. От тогава нищо не се чува за нея в публичното пространство и тя поднесе най-приятната изненада.stefan sfianski_dimana

Димана, за разлика от каките си, с нищо няма да допринесе чак толкова за умножаване на семейното имане. Нейният избраник се нарича Паоло – екстравагантен дизайнер от Италия, разказва „Всеки ден”. Бъдещата булка е едва на двадесет години и възпитаница на Американския колеж. Макар и доста апетитна партия за столичния хайлайф, тя намери щастието извън пределите на родината. Тя и избраникът й се запознават в Милано, където третият зет на Стефан Софиянски усвоявал тънкостите на занаята. Господинът бил от най-изявените местни ултраси – поддръжници на „Ювентус”.

Всеки друг баща би се притеснил при възможността милото му чедо да се задоми с подобен тип, но не и екс-столичния кмет. Стефан Софиянски поговорил с Паоло за футбол и от сърце въздъхнал: „Ох, олекна ми!”. Най-голямата му грижа била да види щерките добре задомени и мачтата му скоро щяла да се реализира.

Първородната – Елена спести доста ценен капитал като избра небрежна сватба на плажа. Тя се врече на Лъчезар Йорданов – горд съсобственик на клубове „Баш бар“ на къмпинг „Градина“ и в София. Ели стана причина Стефан Софиянски най-после да прегърне момченце в семейство. Синът й – също Стефан вече е втори клас и гордост на цялата рода. За Ива Софиянска няма човек, който да не е чул. Преди две години вдигна тежка ВИП-сватба със сина на Васил Божков. С Антон вече чакат втора рожба, която казват, че ще кръстят на по-богатия дядо.

След като Стефан Софиянски заведе до олтара и „бебето” на фамилията, може да се отдаде на спокойни пенсионерски радости и гледане на внуци през уикендите.