Петко Димитров се реши: Разкри цялата истина за брака си с Яна! (думите му изненадаха всички)

Петко Димитров се реши: Разкри цялата истина за брака си с Яна! (думите му изненадаха всички)
5 (100%) 2 votes

Петко Димитров доста време пазеше мълчание за живота си с Яна Димитрова, но най-сетне проговори!

След неочакваната връзка, бързата сватба и раждането на малкия Доменик, Петко Димитров от доста време пазеше пълно мълчание и не повдигаше въпроса за брака си и живота с Яна Акимова, по настоящем вече Яна Димитрова.

Днес той най-сетне се реши и повдигна завесата относно отношенията в семейството си, а думите му изненадаха всички. Причината за това е, че от близо месец насам из светските среди на столицата се шушука за влошените отношения между Петко Димитров и Яна Димитрова, породени от неистовата ревност на танцьорката от Яна Маринова и Елен Колева.

Петко Димитров

Петко Димитров разочарова мнозина зложелатели с истината за брака си

Истината обаче е, че дори и леко ревнива и капризна понякога, Яна Акимова остава единствената жена за Петко Димитров, поне към момента. Нещо повече – той призна, че съпругата му редовно посещава тренировките му в „И аз го мога“ и е в повече от чудесни отношения с партньорите му в шоуто.

„Знам, че това, което ще кажа, ще изненада и учуди много хора, дори и близките ми познати, но с Янчето се разбираме перфектно. За наше щастие и нещастие на зложелателите, семейството ни е по-сплотено от всякога, а аз вече упорито си мисля за второ дете от съпругата ми. Вече имам две момчета, затова ми се иска да стана татко на момиче и то възможно най-скоро“, шашна с думите си Петко Димитров, когото дори някои от старите му приятели считали за поредния разведен.

Е, оказва се, че развод не само не е планиран, но вместо него, на дневен ред е „направата“ на ново бебче. А Яна Акимова очевидно няма нищо против да се разхожда с огромен корем още девет месеца.

„Това, което най-много обичам в Яна е, че тя е жената, която успява да ме кротне и да ме направи по-сдържан. Винаги съм бил някак сприхав и често съм взимал прибързани решения по много въпроси. Благодарение на нея обаче, чувствам промяна в себе си, което е невероятно“, споделя Петко Димитров.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Петко Димитров се реши: Разкри цялата истина за брака си с Яна! (думите му изненадаха всички)”

  1. Какво по-хубаво от това

Добавете коментар