Родната сестра на Галена - Нина, не може да сдържи сълзите си, когато говори за певицата!

Сладката и чаровна Галена от години е всеобща любимка на феновете на поп фолка. Мнозина от тях обаче останаха потресени от разкритието, което направи за нея родната й сестра Нина. Каката на Галена, която е на 36 години, не сдържа сълзите си, споделяйки мъката си и факта, че никога няма да приеме и прости причинената й болка.

Пред свои близки приятели Нина разказа ужасяващата истина за истинския нрав на Галена, успешно прикрит зад сладкото личице и слънчева усмивка. "Човек, който може да направи това на собствената си сестра, е способен на всичко", разплакала се Нина пред приятелки, щом за пореден път си спомнила предателството на малката си сестра.

[caption id="attachment_340391" align="alignright" width="300"]Галена Галена почти никога не говори за семейството и близките си, и очевидно е имало защо[/caption]

Оказа се, че Галена от години не поддържа връзка нито с кака си Нина, нито с батко си Генчо, който твърдо застанал на страната на по-голямата. А причината за отчуждението в семейството е, че миловидната Галена отмъкнала голямата любов на Нина, без дори да се замисли.

Случката се разиграла преди години, докато Галена още не била под светлините на прожекторите. Нина имала връзка с момче, което обичала повече от самата себе си и двамата дори планирали сватбата си. Всичко било прекрасно, докато Галена не решила да се усуче около хубавеца. И като всеки втори мъж, той поддал на чара й, пише вестник "Всеки ден".

"Нина беше съсипана, а болката й още не е преминала. Тя не само разбра, че годеникът й е изневерил седмици преди сватбата, но и че го е направил със собствената й сестра. А най-чудовищното и ужасно е, че Галена дори не й се извини. Не я помоли за прошка, което показа, че изобщо не съжалява за стореното. Побърза да прехвърли вината на "слабия ангел" на момчето и си уми ръцете", разказват близки до Нина.

Нещо повече - след като разтурила годежа на кака си, Галена зарязала и годеника кръшкач. "Мина го веднъж и меракът й към него също мина. Постъпката е непростима, защото отлично знаеше какво означава той за Нина. Брат им също остана потресен и разбира се, взе страната на съсипаната си сестра. Оттогава той също зачеркна Галена от живота си, но пък и тя не се е скъсала да ги търси", коментират източниците.