Асен Блатечки изригна така, както никога досега! Явно му дойде много!

Близо две години, откакто медиите и цяла България гръмнаха относно изневярата на Асен Блатечки и Диляна Попова, симпатягата не издържа и избухна за първи път. Очевидно мълчанието му дойде в повече, поради което първите му думи за майката на сина му Борил озадачиха дори феновете.

Асен Блатечки изригна след постановката "Омайна нощ" във възродения Независим театър в столицата, където той комай изигра самия себе си - известна и отегчена от всичко звезда, общуваща единствено с непознати и обикновени хора.

[caption id="attachment_340399" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки можеше да се изкаже и по-ласкаво за Диляна, но уви...[/caption]

След края на спектакъла обаче, обсаден от симпатизанти, Асен Блатечки изобщо не се поколеба да ги скастри в мига, в който го попитаха за Диляна Попова и се опитаха да й изпратят поздрави чрез него. Това разкриха очевидци на случката.

"Не говоря за Диляна. Стига с тази тема, че до гуша ми дойде. Предайте си ги поздравите лично и веднъж завинаги ме оставете на мира по този въпрос!", това са първите и единствени публични думи на Асен Блатечки, след което той изчезнал яко дим, зарязвайки кандидатите за снимки и автографи.

Все още не е ясно дали взаимоотношенията им и самата Диляна Попова са причината за нежеланието на актьора дори да спомене името й, или се държи така, подучен от съпругата си - вярната му Катерина Горанова, при която се завърна с наведена глава. Какъвто и да е отговорът обаче, някак не е мъжко и честно да игнорира не любовницата, а майката на сина си.

"Срам за Асен Блатечки! Много го харесваме, но не подобава на зрял човек да се държи толкова невъздържано и дори инфантилно. Какво като го попитат за Диляна?! Цял живот ли ще я крие?! Всички са наясно с миналото им, а вече и дете имат - правилното е да го приеме и спокойно да продължи напред", коментират фенки на Асен, станали свидетели на избухването му.

След тази изцепка обаче, става все по-малко възможно Асен Блатечки и Диляна Попова не само да възкресят чувствата си, но дори и да запазят чисти и приятелски отношения. Тепърва ще видим какво има да става оттук нататък...