Албена Вулева смени статуса си във Фейсбук

Скандалната журналистка Албена Вулева е застигната от голяма мъка. Мадам „Сигнално жълто” е изоставена от дългогодишния си приятел Недик Недев. Мускулягата си плюл на петите и избягал с двеста километра в час от нея, разкриват столични бръмчалки. Фитнес инструкторът повече не можел да търпи властния характер на блондинката, също вечно заповедния й тон и безконечните наставленията, пише HotArena . Албена Вулева се изживявала като генерал без пагони в къщи и непрекъснато подтискала своята половинка. Той не смеел и една дума напреки да й каже, защото блондинката нямало случай да не я права. В добавка Недик „получил” и още по-властната й и безцеремонна майка Людмила Захажаева.

Припомняме, че рускинята успя за кратко време, докато беше в Къщата да побърка всички съквартиранти в последния епизод на шоуто ВИП Брадър. Вечно наквасеният Тачо дори се опита на няколко пъти да я постави на мястото с юмруци, както той си го умее, но останалите съквартиранти успяха да предотвратят мелето.Гаджето й дори беше дошло в студиото на „Голямата уста”, водено от Венета Райкова упорито да я защитава от нападките на останалите, недоволни от нейното поведение вътре и извън рейтинговото шоу, припомня и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_340404" align="alignright" width="300"]Албена Вулева потъна в скръб Албена Вулева потъна в скръб[/caption]

Но явно всяко нещо си има край и спортиста повече не е успял да изтърпи Албена и нейната майка. Двамата се запознали преди няколко години, когато русата фурия стъпила в залата, за да стопи рекордните си излишни тридесетина килограма.

С правилен хормонален баланс, хранителен режим и тренировки, които й назначил самия фитнес инструктор, Албена Вулева постигнала перфектната си визия. След което двамата заживели заедно. Вечно мрънкащата й родителка пък непрекъснато й натяквала да не живеят незаконно, а да се врекат във вярност пред олтара, а Албена упорито се канеше да смени профила си на омъжена. Това обаче не се случи.

Разбира се, семейното си положение в социалната мрежа скандалджийката наистина ще смени, но различно от първоначалната идея. Въпреки че повече от два месеца не са двойка, Недик и Албена бяха забелязани заедно на традиционния руски бал в столицата, в края на април. Близки до двойката разкриват, че Вулева помолила фитнес маниака да я придружи, за да не я сама и той се съгласил. Негови авери подозират, че Албена Вулева отново ще го омае и той пак ще се прибере при нея.

Те твърдят, че въпреки мускулите си Недик е кротък и търпелив. Фитнес инструкторът изчезнал от общото им жилище, защото освен лютивия й език, допълнителното перчене на Албена след участието й в шоуто на ВИП Брадър му дошло в повече.