Ники Михайлов продължава да отрича очевадни истини

Националният ни вратар Ники Михайлов бе сгащен с нов, провокативен чат с мацка. Бившият на Алисия се оправдаваше, че поканите за горещи ласки към нискотарифни мадами, които се въртят из виртуалното пространство не са от неговия профил, а от фалшиви. Той заяви, че дори блокирал опциите за личните си съобщения до знойни красавици и други хора използвали името му, за да си правят пиар на негов гръб, пише HotArena.

Националът ни бил невинен като „момина сълза” и изобщо не се занимавал със свалки по Интернет, а камо ли да си поръчва момичета за забавления по чата. Истина е, че Ники Михайлов нито е скромен, нито е верен. Лъсна безспорния факт, че си е пазарувал мацки за креватни ласки още докато имаше стабилна връзка с поп фолк дивата Алисия, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_340413" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов често прибягва до виртуални свалки Ники Михайлов често прибягва до виртуални свалки[/caption]

В къщата си в Турция, където рита за местния тим „Мерсин”, вратарят канил оборотните мадами още щом видел гърба на топ певицата на „Ара мюзик”, твърди упоритата клюка. Това най-после разбрала и неговата екс половинка и затова връзката им се разпадна, припомнят столични бръмчалки.

След като остана сам, Ники Михайлов се скъса да повтаря, че той не е такъв да си пада по виртуални забивки с готови на всичко хубавици. Последният му чат обаче разкрива съвсем друго – футболиста го прави непрекъснато, а девойката, която сваля си има и име и се казва Петя.

Ники Михайлов се скъсал да я ухажва в социалната мрежа и да повтаря като зомбиран колко добре изглежда, като същински модел. Въпреки че момичето му обяснило,че е обвързано, сериозно и работи във фирма за замразени зеленчуци, плейбоя си правел оглушки. Михайлов нахално настоявал да се видят за „друг вид работа”. Той се мъчел по всякакъв начин да я убеди, че това, което работи не е за мацка, която изглежда така, като нея.

Не се знае докъде е стигнала заварката и дали въпросната мома е вързала на известния ритнитопковец, но писаното е факт. Чатът на Ники Михайлов съществува и не е фалшив. Остава той пак да се оправдае, че някой тенденциозно се стреми да опетни името му. Дали обаче на „лъжливото овчарче” ще повярват отново?!