Николета Лозанова крие своето грандиозно унижение, което се явява най-голямото й в живота

От години Николета Лозанова е жертва на подигравки за своя интелект, но тя умело крие голям срам, който е брала веднага след дипломирането си в гимназията. Ники е стартирала висше образование, което така и не е завършила. Ни Ло е била една от най-слабите студентки в историята на УНСС, тъй като не е успяла да вземе и един изпит, заради което не е могла да завърши първия семестър. Ученето никак не й се отразявало добре. Хубавицата трудно помнела и затова не се справила с лекциите и изпитите, писа "Всеки ден".

[caption id="attachment_340421" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е била унизена като студентка Николета Лозанова е била унизена като студентка[/caption]

Николета Лозанова се отказала да учи след провала си в първия семестър, но вместо да си потърси работа, решила на живее на гърба на тогавашния си приятел Жоро Главата. Още като 20-годишна Ники искала да срещне мъжа, заради когото да не се налага да работи. Затова, когато се разделила с Жоро, веднага се впуснала да търси нов любим и съвсем скоро попаднала в обятията на Ники Михайлов.

"Интелектът й може да не е на много високо ниво, но лошото е, че и ценностната й система е така. Още като ученичка търсеше само момчета с пари. Такива станаха над половината жени в България." - шушукат в пловдивските среди.

Въпреки че не може много да учи, Николета Лозанова е решена през тази есен отново да стане студентка, както писахме вече. Хубавицата не издържа на подигравките и шегите на колегите й в Би Ти Ви, които не спират да й напомнят, че практикува журналистическата професия само със средно образвоание.

Николета обаче не искала много да се връща в УНСС, въпреки че това е най-лесният вариант за възстановяването на студентските й права. Най-вероятно красавицата ще кандидатства наново и може би това ще стане в Нов български университет, понеже там се влиза най-лесно, научи Kliuki.bg.