Невена Цонева вече не издържа на тази несигурна ситуация в живота й

От цели 8 години са заедно, а бракът така и не идва. Това се оказва недопустима за Невена Цонева ситуация и най-лошото е, че тя сама допусна да се стигне дотук. Красавицата чакала предложението на Венелин Венков от 5 години. Музикантът обаче вече се бил опарил с един брак и затова не искал да бърза. В случая обаче той не само не бърза, а направо закъснява.

[caption id="attachment_340424" align="alignright" width="300"]Невена Цонева вече не е много щастлива с Венелин Венков Невена Цонева вече не е много щастлива с Венелин Венков[/caption]

Невена Цонева вече не издържала на връзка, в която няма развитие, научи Kliuki.bg. Тя почти всяка вечер вдигала скандали на Венко по незначителни поводи, а музикантът от "Ку-ку бенд" изобщо не подозирал какво всъщност се върти в главата на приятелката му.

"Разбира се, че ще иска да се оженят най-после. Тя е на 28 години, какво очаква той? Трябва сигурност за една жена. А ако утре реши да я остави, тя ще остане 30-годишна самотница. Много егоистично постъпва Венко в случая." - шушукат злите езици.

Интересното е, че веднъж вече Венков е мислил да предложи на Невена Цонева, но се уплашил. Това е станало в самото начало на връзката им, когато бил луд по певицата и бил готов веднага да се венчае за нея. Той споделил с приятелите си, които обаче го разубедили, защото тогава Невена е била твърде млада и се познавали от скоро. Тогава хубавицата едва ли е очаквала предложение, но когато е почнала да го очаква, то така и не идва.

"Тя е прекалено красива и прелестна дама за него. Невенка е разкошна, истинска мечта. А Венко е вече на средна възраст, има си дете и явно не гледа така сериозно на връзката им. Направо не я заслужава. Да си намира нов и да го сменя. Скоро прави 29 г., няма какво да чака за брак." - разкриват запознати.