Ивана е останала потресена, разбирайки за решението на щерка си да не роди първото си бебе

Първото внуче на Ивана се спомина още преди появата си. Певицата узнала за това чак наскоро и останала шокирана. Оказва се, че Теодора е решила да действа само на своя глава и направила аборт, пише "Уикенд". Преди няколко седмици тя носела бебето на тогавашния си възлюбен, който е неин колега както в университета, така и на работа. Теди обаче му би шута, както писа Kliuki.bg вече, тъй като той й изневери. Малко след това хубавицата узнала, че чака бебе от него, но понеже била твърде наранена и не искала този мъж да присъства в живота й, премахнала насилствено бременността си.

[caption id="attachment_340434" align="alignright" width="300"]Ивана не може да повярва, че Теодора е направила аборт Ивана не може да повярва, че Теодора е направила аборт[/caption]

Ивана така и не разбрала за конфузната и мъчителна ситуация около Теодора. Щерка й изживяла всичко сама, но накрая майка й научила от нейни приятелки какво се е случило и се шокирала. Фолк дивата подкрепила дъщеря си, но единствено заради страданието й. Иначе била на мнение, че абортът е истинско убийство, заради което съжалявала, че не е баба вече.

"Ванчето чака своето внуче още откакто Теди се дипломира в гимназията. Тя знаеше, че красавица като щерка й веднага ще бъде "примамена" от някой хубавец, но се надяваше този мъж да се окаже свестен. През годините Теодора стана много взискателна и се отдава само на много привлекателни младежи." - разкриват запознати.

Говори се, че самата Ивана има аборт зад гърба си, за който ще съжалява до живот. Затова се зарекла повече никога да не допуска този грях, но не е очаквала, че щерка й ще действа зад гърба й, за да повтори грешката й. В момента изпълнителката на култовата "Сто патрона" била съсипана, защото е позволила на Теодора да съгреши, макар и да не е била наясно със ситуацията.