Певицата Десислава едвам се отървала от смъртта

Поп фолк дивата Десислава още се буди нощем от преживелия кошмар. Певицата не може да се отърве от хоръра в доскорошното си минало. Русата изпълнителка на „Пайнер” с ангелския глас отново преживява ужаса от семейния си живот. Поп фолк дивата не само нямала щастливо съвместно съжителство с бащата ни сина си Майки, но като си спомня за кошмара, цялата се разтреперва, разкриват нейните близки, пише HotArena.

Заради брака си с имигранта Михаил една от най-харесваните певици на „Пайнер” си стегна куфарите и живя известно време с него в Америка. Този избор обаче се оказа изключително погрешен. Поп фолк звездата вярваше в истинската любов, но сега разбира, че е била заложила на грешната карта. Защото вместо да заживее като в латино сериал и да пърха от любов, Десислава открехнала най-злата страница в живота си. Влюбена, тя заряза кариерата си на чалга певица, точно когато беше на върха, с твърдото убеждение, че е намерила точния човек. Оказа се обаче, че Мишо си е чист бабаит, който имал и тежко пиянство. След като порядъчно се напивал, бияча използвал крехката си половинка като боксова круша.

[caption id="attachment_340440" align="alignright" width="300"]Десислава още не може да се отърве от кошмара на миналото си Десислава още не може да се отърве от кошмара на миналото си[/caption]

После ставало дори и още по-страшно, връща назад лентата поп фолк звездата. В гаража мъжа й взимал и резачката за дърва, после подгонвал Деси в голямата им къща, като се заканвал да я нареже на парчета. Фолкаджийката трепери и до днес, като си припомня как изскачала окървавена навън, на улицата и крещяла за помощ, разбра и Kluiki.bg.

Въпреки тормоза, тя все пак му роди и син, който на всичкото отгоре кръсти на негово име- Майки. Но и това не кротнало агресивния й съпруг. Далеч от семейството си, роднини и близки хора, накрая Десислава не издържала на безконечните тупаници и си стегнала багажа за обратно. Малко след като се прибрала в България, емигранта също я последвал.

Десислава пак склонила да му даде втори шанс, защото той си „посипал главата с пепел” от разкаяние. Но и на родна земя тормоза й продължил. Техни съседи ставали непрекъснато свидетели как пияния мачо беснеел и често налагал с яки юмруци жена си, опитвайки се да я души и убие. Това преляло чашата на търпението й и накрая Десислава окончателно сложила край на мъченията си. Затова днес певицата е благодарна от любовта на ММА боеца Зарко и признава, че това е едно светло чудо след ужаса в нейния предишен семеен живот. От което и до днес не може да се излекува напълно.