Кошмар: Десислава се отървала на косъм от смъртта! (Още подробности)

Кошмар: Десислава се отървала на косъм от смъртта! (Още подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Певицата Десислава едвам се отървала от смъртта

Поп фолк дивата Десислава още се буди нощем от преживелия кошмар. Певицата не може да се отърве от хоръра в доскорошното си минало. Русата изпълнителка на „Пайнер” с ангелския глас отново преживява ужаса от семейния си живот. Поп фолк дивата не само нямала щастливо съвместно съжителство с бащата ни сина си Майки, но като си спомня за кошмара, цялата се разтреперва, разкриват нейните близки, пише HotArena.

Заради брака си с имигранта Михаил една от най-харесваните певици на „Пайнер” си стегна куфарите и живя известно време с него в Америка. Този избор обаче се оказа изключително погрешен. Поп фолк звездата вярваше в истинската любов, но сега разбира, че е била заложила на грешната карта. Защото вместо да заживее като в латино сериал и да пърха от любов, Десислава открехнала най-злата страница в живота си. Влюбена, тя заряза кариерата си на чалга певица, точно когато беше на върха, с твърдото убеждение, че е намерила точния човек. Оказа се обаче, че Мишо си е чист бабаит, който имал и тежко пиянство. След като порядъчно се напивал, бияча използвал крехката си половинка като боксова круша.

Десислава още не може да се отърве от кошмара на миналото си

Десислава още не може да се отърве от кошмара на миналото си

После ставало дори и още по-страшно, връща назад лентата поп фолк звездата. В гаража мъжа й взимал и резачката за дърва, после подгонвал Деси в голямата им къща, като се заканвал да я нареже на парчета. Фолкаджийката трепери и до днес, като си припомня как изскачала окървавена навън, на улицата и крещяла за помощ, разбра и Kluiki.bg.

Въпреки тормоза, тя все пак му роди и син, който на всичкото отгоре кръсти на негово име- Майки. Но и това не кротнало агресивния й съпруг. Далеч от семейството си, роднини и близки хора, накрая Десислава не издържала на безконечните тупаници и си стегнала багажа за обратно. Малко след като се прибрала в България, емигранта също я последвал.

Десислава пак склонила да му даде втори шанс, защото той си „посипал главата с пепел” от разкаяние. Но и на родна земя тормоза й продължил. Техни съседи ставали непрекъснато свидетели как пияния мачо беснеел и често налагал с яки юмруци жена си, опитвайки се да я души и убие. Това преляло чашата на търпението й и накрая Десислава окончателно сложила край на мъченията си. Затова днес певицата е благодарна от любовта на ММА боеца Зарко и признава, че това е едно светло чудо след ужаса в нейния предишен семеен живот. От което и до днес не може да се излекува напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар