Защо Орлин Павлов все още няма приятелка

Защо Орлин Павлов все още няма приятелка
5 (100%) 1 vote

Защо Орлин Павлов все още няма приятелка, въпреки че вече от години е разделен с последната си по-сериозна връзка, а именно Яна.

Тя се раздели с него и избра да се омъжи за бизнесмена Петко Димитров, заедно вече имат дете – Доминик. Яна е професионална танцьорка, тя се запозна с Орлин Павлов точно, учейки го да танцува, но пак същото предаване ги раздели, когато и се падна нейна половинка на дансинга да стане Петко Димитров.

Чар, красота, стил, талант, всичко това е Орлин Павлов

Чар, красота, стил, талант, всичко това е малка част от Орлин Павлов

 

В предаването „Комбина“ в ефира на Нова ТВ, чаровният музикант се описа като много притеснителен мъж, затова смята, че все още е сам в момента и няма любовна връзка, въпреки голямата си популярност и чар.

Разбра се той вярва, че скоро ще бъде щастлив и в любовта, но за момента музиката е неговото основно занимание. Подготвя се много активно и сериозно за предстоящия си голям концерт в зала „България“. Събитието е планирано за трети юни, ще бъде представен заедно със Софийската филхармония, пишат също и от изданието „Лайфстайл“.

Все пак след тежката раздяла с Яна, хубавият Орлин все още е сам в любовта

Все пак след тежката раздяла с Яна, хубавият Орлин все още е сам в любовта

Освен това както и Орлин Павлов спомена пред зрителите, че се вълнува още повече, защото концертът му е съчетан и с честване на 100-годишнината от рождението на великолепния Франк Синатра. Певецът и актьор Орлин Павлов е един от младите ни талантливи и много обаятелни изпълнител на българска, авторска музика, желаем му още много успехи, награди, фенове и световно признание, коментира и светското издание „Клюки.бг“. А разбира се и една нова, изпепеляваща любов, все пак да не забравяме, че Орлин Павлов е на 36 години и може би мисли вече за семейство, деца и брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар