Екипът на "Женени от пръв поглед" потресен, няма как да скрият новината!

Пълен шок и ужас цари в предаването "Женени от пръв поглед", където една от двойките преобърна целия замисъл и идея на сценаристите. Новината се разпространи с лавинообразна скорост, а след нея нищо, което гледаме оттук нататък, няма да бъде същото.

Истината се оказа същинска бомба и тя е, че Гергана Капзамалова е... бременна. Да, няма никаква измама, тъй като самата Гери публикува снимка от ехографа в страницата си във всичко издаващия Фейсбук. Към момента Гери пази пълно мълчание по случая, а всички могат само да гадаят кой е мъжът, който толкова бързо е свършил "хубавата работа".

[caption id="attachment_340473" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Хаос настана в предаването "Женени от пръв поглед", екипът в шок[/caption]

Със сигурност обаче това не е законният доскоро съпруг на Гергана Капзамалова - Георги Веселинов, тъй като двамата претърпяха истински крах в отношенията още през първите дни от уредения си брак.

Припомняме, че Гери и Георги разпалиха огромен скандал в шоуто с непрестанните си разпри и взаимната си непоносимост, датираща още от медения им месец в прекрасния Рим. Напрежението помежду им растеше с всяка серия на "Женени от пръв поглед", а зрителите се чудеха кога най-после това тяхно мъчение ще свърши.

Е, очевидно то е приключило много по-рано от края на предаването, тъй като фитнес маниачката Гери вече е щастливо бременна. Към момента тя се намира в Америка и по-точно в Чикаго, а по всяка вероятност придружителят й е бъдещият татко на бебето.

[caption id="attachment_340474" align="aligncenter" width="300"]Ето я снимката, която Гергана публикува в страницата си Ето я снимката, която Гергана публикува в страницата си[/caption]

"Всичко с тази сватба на Гери и Георги беше пълен фарс и измама. Та те двамата дори не живяха заедно през задължителните пет седмици. Разделиха се скоропостижно и се събираха да играят театър само, когато екипът на "Женени от пръв поглед" идваше за поредните снимки. През цялото време Гери беше в една посока, а Георги в друга. Само наивния зрител се върза на измислицата и още чака да види развоя на събитията. А те отдавна приключиха", разкриват близки познати на Гергана Капзамалова.

Бременността на Гери вече тотално обезсмисля предстоящите епизоди и това е причината екипът да изпадне в истинска безпомощност. Дали сега Гери и Георги ще бъдат наказани за нарушаване на клаузите в договорите си и в какъв размер ще е наказанието, можем само да предполагаме.