След години мълчание: Зуека хвърли бомбата с жестоката истина за Слави! (виж неочакваните му думи)

След години мълчание: Зуека хвърли бомбата с жестоката истина за Слави! (виж неочакваните му думи)
4.6 (91.43%) 7 votes

Васил Василев – Зуека не издържа и разкри цялата истина за Слави Трифонов!

Наскоро чукналият 50 лазарника актьор Васил Василев – Зуека явно си е дал пълна равносметка за живота, работата и най-вече приятелите си. Вследствие на което тотално загърби притворието и сдържаността, и хвърли бомбата като разкри жестоката истина за Слави Трифонов.

Думите на Зуека бяха колкото тежки, толкова и откровени, а решението му да проговори, бе подтикнато от отказа на Слави Трифонов да покани него и колегите от старото „Ку-ку“ на грандиозната си изява – концерта в Арена Армеец. Решението на Дългия силно нарани, както Зуека, така и Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Август Попов, Стефан Рядков и Марта Вачкова, и провокира водещия на „Господари на ефира“ да си развърже езика.

Слави Трифонов

Зуека разкри най-голямата болка на Слави Трифонов, обиден от постъпката му

„Щастлив съм. Да, вече съм на 50 години и както се казва, половината ми живот е вече в миналото, но се чувствам чудесно. И то само, защото имам прекрасно семейство, колеги и приятели до себе си. Жената, която обичам и двете ми деца са живота и щастието ми. Те са смисълът, а не парите. Какво като не съм милионер, след като имам най-огромното богатство“, публично заяви Васил Василев – Зуека, визирайки славата и милионите на Слави Трифонов, който обаче така и не случи в личен план, поне до момента.

Пред свои близки познати Зуека не се и опитал да скрие болката и обидата си от постъпката на Слави Трифонов, още повече, че той и колегите от „Ку-ку“ първоначално получили покана за концерта лично от Евгени Димитров – Маестрото.

Два дни по-късно обаче тази покана била конфузно оттеглена от него, заради страшния скандал, който му вдигнал шоумена, разкриват източници от „Шоуто на Слави“. „Слави беше наистина бесен. Ядоса се на Евгени затова, че си е позволил да действа през главата му и да взима решения, с които Слави не е съгласен и не е одобрил. Голям каф се получи наистина“, коментират свидетели.

С думите си обаче, Зуека разкри истината за стария си колега и приятел, а тя е, че мечтата дори на голяма звезда като Слави Трифонов е да има своето семейство и любов. И че въпреки парите и възможностите си, Дългия дълбоко в себе си е нещастен и самотен. Как ли ще се развият отношенията на двамата след тези думи на юбиляра?!


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “След години мълчание: Зуека хвърли бомбата с жестоката истина за Слави! (виж неочакваните му думи)”

  1. Ani Ivanova

    май 10. 2015

    ЗУЕКА КАТО Е ИЗОСТАВИЛ ДЪЩЕРЯ СИ МНОГО ЛИ Е ЩАСЛИВ, ИЗЛАГА СЕ ЗУЕКА

  2. Mariya Nikolova

    май 10. 2015

    zyek na xiyz my e na slavi trifonov a na men na mindjata ot vsichko stavashto v balgariya

Добавете коментар