Кейт Мидълтън не може да повярва, че свекърва й Камила Паркър си позволи да атакува бебебто й

Конфликтът на Кейт Мидълтън с мащехата на мъжа й Камила Паркър придоби доста големи измерения. Откакто Катрин роди, свекърва й правела всичко по силите си да й стъжни живота. Тя се отнасяла пренебрежително към малката Шарлот и даже я проклела, както писа "Уикенд".

[caption id="attachment_340481" align="alignright" width="300"]Камила Паркър стигна твърде далеч във войната с Кейт Мидълтън Камила Паркър стигна твърде далеч във войната с Кейт Мидълтън[/caption]

Въпреки че е от аристократичен род, Камила вярвала в магии и свръхестествени сили. Понякога тя самата прибягвала до такива услуги. Няколко пъти й разваляли магии, но този път се говори, че самата тя е направила такава на бебето на Кейт Мидълтън.

Според слуховете, Камила Паркър побесняла, когато узнала името на новороденото - Шарлот Елизабет Даяна. Тя недоумявала защо принцеса Даяна е почетена от Кейт, при положение че двете почти не се познаваха. Кралицата не се разбираше особено с Даяна, а принц Уилям нямал думата за името. Затова Камила хвърлила цялата вина, че най-големият й враг е достойно почетен, върху Кейт Мидълтън.

Kliuki.bg припомня на по-младите си читатели, които може би не помнят, че принц Чарлз - бащата на Уилям, измени на съпругата си Даяна именно с Камила. Стигна се до развод и брак между неверниците. Малко след това принцеса Даяна си отиде от света, ставайки жертва на катастрофа. Въпреки че почина обаче, омразата на Камила към Даяна остана, тъй като тя е била влюбена в Чарлз още преди брака му.

Херцогинята явно няма от най-лесните характери, тъй като и днес провокира доста конфликти в кралския двор. Паркър не се разбира никак и с младата Кейт Мидълтън, която много й напомняла на Даяна. Катрин е свободомислеща жена, която не търпи заповеднически тон, каквато беше и майката на съпруга й. Именно Кейт настоя за "Даяна" в името на бебето й, понеже харесвала бившата си свекърва и съжалявала, че е била едва дете, когато тя е починала.