Иван Христов и Ирина Тенчева цели четири години бяха пример за повече от идилично семейство, но крахът дойде след появата на Самуил!

Шокираща новина развълнува светския елит у нас и даде повод за множество нови клюки и сплетни след като пропукването между Иван Христов и Ирина Тенчева лъсна на показ. Това разкриха близки до звездното семейство, което в момента преживява изненадващ обрат в отношенията си.

Припомняме, че преди седмица Иван Христов и Ирина Тенчева си взеха заслужена почивка и избягаха от суетата на столицата в красива Гърция. Там, на плажа обаче, вместо да се насладят на спокойствието и любовта си, те притърпяха неочакван срив, издават източници, близки до двойката.

[caption id="attachment_340485" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов се чувствал на втори план, Ирина не му обръща внимание от грижи за бебето[/caption]

Причината за разрива и честите скандали, които съпровождали почивката им, е малкият им син Самуил. Оказа се, че сладкото бебче, което е смисъл в живота и на двамата, може да се окаже и повод за дрязгите им, ако не съумеят да се разберат. Защото след раждането на бебока, Ирина Тенчева тотално забравила половинката си.

Грижите и вниманието на блондинката били отдадени изцяло на Самуил. Толкова, че в един момент Иван Христов се почувствал пренебрегнат. "Иван обожава Самуил така, както го обожава Ирина. Двамата са готови и живота си да дадат за това детенце, но има неща, които са извън родителските чувства и едно от тях е любовта между партньорите. А тя сякаш изчезна или поне отиде на заден план за Ирина", коментират източниците.

Свикнал да бъде постоянно обгрижван и даряван с ласки от любимата си, Иван Христов започнал да приема все по-тежко, че остава на второ място в сърцето й. Уморена и изтощена от грижите за бебчето, Ирина Тенчева, която вече не е първа младост, редовно отказвала съпружеските си "задължения" на мъжа си и все по-често спяла при бебето, а не в семейното ложе.

"Ирина е по-голяма от Иван с няколко години, но той е още едва на 36. Нормално е да иска да бъде с жена си, да се обичат. Та той е в разцвета на живота си. Обича Ирина и се опитва да я разбира, но ако тя продължи да го пренебрегва, нищо чудно той да потърси нежност навън, което ще е пагубно за брака им. Ирина никога не би му простила изневяра", убедени са познати на семейството.

Те са категорични, че Иван Христов не би се върнал при бившата си Вихра Петрова при никакви обстоятелства, но пък кандидатки за сърцето му не липсват и Ирина Тенчева трябва много да внимава.