Камелия за пореден път разбуни духовете след напускането на "Пайнер"

Попфолк идолът на мнозина Камелия не спира да петни реномето на доскорошния си работодател Митко Димитров. Ками все още е бясна на компания "Пайнер", въпреки че се раздели с нея по собствена воля. Очевидно блондинката е таяла в себе си много гняв към фирмата и сега се възползва, за да я злепоставя.

[caption id="attachment_340505" align="alignright" width="300"]Камелия се спира да напада всячески "Пайнер" Камелия не спира да напада всячески "Пайнер"[/caption]

Камелия не разбира защо доказани изпълнители продължават да работят с Митко Пайнера. Тя счита, че когато имаш достатъчно публика и фенове, можеш да работиш и сам, вместо друг да ти взима спечелените с труд пари.

"Не виждам защо големи имена в този жанр продължават да бъдат част от "Пайнер". Обяснявам си го единствено с техния страх, че ще се провалят сами. Това обаче няма как да стане, ако имаш силен характер. Компания като "Пайнер" е необходима за новоизгряващи звезди, за другите трябва да бъде само история." - твърди Камелия, цитирана от "Уикенд".

Думите на 44-годишната хубавица са удар под кръста най-вече за Глория и Ивана, защото от утвърдените изпълнители те са с най-голям стаж в компанията на Митко Димитров. Очевидно двете певици се страхуват да действат сами. За Глория се говореше, че може да последва Камелия, но явно се е отказала на този етап. Докато за Ивана имаше слухове, че може да прекрати изцяло кариерата си на певица и да се захване с частен бизнес. Засега обаче и тя не смее да се раздели с "Пайнер".

Интересното е, че Камелия не избра да се раздели с продуцентската фирма по един добър и лоялен начин, а със скандали. Тя не спира да руши авторитета на компанията, която я направи звезда. Претенциите й са основно за пари, тъй като твърди, че са я принуждавали години наред да си спонсорира сама проектите, а после са й взимали половината от печалбата, припомня Kliuki.bg.