Бориса е съсипана след последните думи на Андрей

Бориса не е очаквала това от богатото си гадже. Красивата Бориса наистина обаче стопи лагерите на продуцента Андрей Арнаудов. Топ моделката, която оглавява класациите за най-желана жена е като развързана, що се отнася до шопинг мания. Красавицата не спира да пазарува и харчи така, все едно няма утре. След участието си в „Къртицата” знойната моделка стана любовница на продуцента Андрей Арнаудов. След това двамата цяло лято се впуснаха в една щура ваканция.

Бориса Тютюнджиева все я теглило към примамливи, пък и скъпарски дестинации, които източили за отрицателно време тлъстите банкови сметки на очилатия опосум. След като обиколиха света, светската клюка ги раздели, но и днес двамата са си заедно. Наскоро обаче пак се заговори упорито, че Андрей бил шута на Бориса. Причината не е в безбожното й харчене, на което манекенката е царица и глезотиите, които богаташа вече все по-трудно изпълнявал, а защото 24-годишната красавица категорично отказала да го дари с наследник, пише HotArena .

[caption id="attachment_340508" align="alignright" width="300"]Андрей постави ултиматум на Бориса Андрей постави ултиматум на Бориса[/caption]

Тя не искала да сменя памперси и да дундурка някакъв си сополанко, защото била още много млада и не била готова за тази решителна крачка в живота си. Като оправдание любовницата изтъквала, че желае първо да си завърши образованието и едва след това сериозно да се захване с отглеждането на дете.

Категоричният й отказ постепенно вледенил отношенията мужду очилаткото и неговата половинка и това ги разделило окончателно. Мълвата се оказа поредната градска легенда. Бориса и Андрей продължават да са заедно, а хубавицата още по.-безумно да харчи парите му. А и това, което изкара от фотосесии и реклами. Тя се оправдавала, че „живота е кратък, а и не искам някой друг да харчи парите ми”, научи и Kluiki.bg.

Затова превръщала всичко в дизайнерски обувки и чанти. Напоследък обаче симпатягата преосмислила приоритетите си. Вместо да троши хиляди левове за собствен кеф, Бориса купувала гривни и дрехи, които да инвестира в дизайнерския си бизнес. Но това се оказало поредния й начин за заблуда, който усетил и Андрей. Затова той не изтраял, а й изсъскал в лицето:”Спри да харчиш толкова много и неразумно, защото ще те изгоня”. Това чули и техни общи приятели, които били на страната на Андрей. Според тях засега заплахата имала някакъв ефект и те се надявали той да не е временен.