Крисия отново разплака България

Крисия отново разплака България
4.5 (90%) 4 votes

Крисия отново разплака Българи, малкото дете – чудо пак трогна всички с поредната си проява на добра воля.

Крисия Тодорова прие да участва в нов проект, който се организира от деца, българчета, живеещи извън пределите на страната ни, но емоционално свързани с нея завинаги. Децата са членове на клуба „Всички пътища водят към дома“, където са 168 на брой.

Малката чаровница с ангелски глас отново ни зарадва истински с постъпката си

Малката чаровница с ангелски глас отново ни зарадва истински с постъпката си

Те са решили да подготвят музикална изненада по случай 24-ти май, който официално е Ден на славянската писменост, в която да поздравят всички сънародници, пръснати по краищата на планетата по различни причини, като подготвят клип „Аз съм българче“, пишат и от изданията „Пик“ и вестник „Стандарт“.

Крисия, Хасан и Ибрахим ни направиха истински горди с последното си участие на "Евровизия"

Крисия, Хасан и Ибрахим ни направиха истински горди с последното си участие на „Евровизия“

Но най-голямата изненада ще бъде едно любимо на цялата ни страна дете, което пее прекрасно и е винаги засмяно. Малката Крисия Тодорова, която цяла България много обича и цени, също е приела да стане част от музикалния проект, като засега тя не издава с какво музикално изпълнение смята да поздрави всички наши сънародници. Със сигурност това ще зарадва мнозина и ще разчувства всички нас българите, защото детето-чудо от Разград е много талантливо и емоционално въздейства винаги щом е на музикалната сцена.

Всички вече сме оценили нейния чар и талант, но за наша радост те получиха и световно признание, защото малката Крисия, заедно с братята Хасан и Ибрахим, станаха втори на детския конкурс „Евровизия“. Несравним до момента успех за български участници в историята на този конкурс.

Освен изявите си в Шоуто на Слави, малката и много сладка Крисия неуморно тренира и се развива. Тя има голямо бъдеще, а е и прекрасно, слънчево детенце. Желаем й от сърце, много здраве, късмет и голяма реализация, каквито несъмнено заслужава в живота, счита Клюки.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар