Николета пак се намърда в отбрано общество - сватоса Никол с отрочето на Никол и Митко Андонови

Николета е непоправима и трябва да признаем – несломима в преследването на целите си. Не я спират нито хорски приказки, нито подигравки, за да постигне целта си.

Моделката има две основни цели в живота си: Да е по кориците на списанията и да живее охолно. Както сте се убедили и сами, получават й се и двете неща, а разводът с Валери Божинов няма да промени това.

Николета държи да се движи само в отбрано общество и поредната й светска проява го доказа. Плеймейтката беше поканена на рожден ден с детето не от кого и да е, а от Алекс Арабаджиева, по мъж – Стайкова, видя kliuki.bg.

Въпросната дама е не просто една от наследниците на Ветко Арабаджиев, но и същата, за която Ники Михайлов казваше, че тя и Николета не може да се сравняват. „Все едно да сравниш ферари с трабант. Не говоря за красота. Николета пет живота да живее не може да стигне нивото й ”.

Лозанова е тънкообидна, но това сравнение не само го е преглътнала, но и не е попречило на приятелството й с богаташката щерка. В компанията й моделката се чувства много на място и не й пука за шушуканията й откритите подигравки. nikoleta rd 7 nikoleta rd7 nikoleta rd 6 Любопитното е, че на билото парти на Алекс и щерка присъства още една атрактивна майка с дете. Никол Андонова, която открадна първия мъж на Мария, се появи прекрасна и екстравагантна. Момченцето й, както всеки път, беше облечено с вкус. nikoleta rd 5

nikoleta rd 4 Братчето на Марая май много си е паднало по госпожица Божинова. Николета се направи на сляпа и глуха за това, че засипват с комплименти госпожа Андонова. Плеймейтката със самочувствие отбеляза: nikoleta rd 3

nikoleta rd 2

nikoleta rd Никол от малка знае: "Дори най-големите джентълмени, най-елегантните и красиви малчугани, трябва да се борят за нея поне 3 пъти, докато ги удостои с усмивка."

Така де, времето си минава, а Лозанова не е вчерашна. Принцесата й добре трябва да се ориентира от сега. Мама Николета ще се постарае да я научи на кое му викат „идеална партия”.