Невинната Деси Добрева понесе много удари, но последният я срина напълно!

Най-харесваната и гласовита певица на Слави Трифонов - Деси Добрева вече не е онова момиче, което беше. Веселото и усмихнато девойче, което разплакваше зрителите в "Шоуто на Слави" днес разплаква близките си, но по съвсем друга причина. Русокоската е срината напълно, разкриха познати на семейството й.

След множеството удари, които Деси Добрева претърпя още след заминаването си в Америка и сватбата, последният е най-жесток. Първо припомняме, че бракът на чаровницата се оказа пълен провал и то едва половин година след сключването му. Съпругът на Деси я изостави с малката им дъщеря на ръце и си хвана пътя в друга посока.

[caption id="attachment_340549" align="alignright" width="300"]Деси Добрева Близките на Деси са ужасени, че ако продължава така, може да се разболее сериозно[/caption]

Липсата на подкрепа, любов и на всякакво кариерно развитие накара Деси Добрева да си вземе куфарите и да се върне в родината, където от близо година безуспешно си търси ново и доходоносно поприще. Най-голямото й нещастие обаче е факта, че бащата на детето й не иска и да чуе за тях.

Голямата любов на Деси буквално я унищожил с новината, че до себе си вече има нова жена, с която смята да създаде семейство. Заради връзката си с другата, той безсрамно се отказал от Деси и детето си убеден, че миналото му само ще пречи на бъдещото му щастие и семейство.

"Това бяха най-ужасяващите думи, които Деси можеше да чуе. Милата е съсипана. Колкото е чувствителна и ранима, все се надяваше, че нещата може да се обърнат и съпругът й да осъзнае грешката си. Или ако не друго, то поне да се грижи за дъщеричката им и да поддържат връзка. Вестта му обаче я уби. Оттогава едва залък слага в устата си, а вече е станала кожа и кости - не прилича на себе си", разкриват близки до ангелогласната изпълнителка.

Роднините на Деси Добрева са с вързани ръце, а това, което се случва с нея, адски ги тревожи. Хлътналите страни, сенките под очите, недоспиването и прекомерното отслабване на Деси ги притесняват все повече, но лошото е, че към момента тя не искала и да чуе за консултация със специалист, която да й помогне да преодолее депресията и да не се разболее сериозно.