Николета Лозанова се разхвърля с новото си гадже пред всички още преди официалния развод с Валери Божинов!

Николета Лозанова изби рибата, пускайки поредната топ сензация - тя разкри новия си любим и публикува кадри на двамата без дрехи. Още преди да е налице официалния й развод с Валери Божинов, водещата на "Папараци" направи това, което умее най-добре - да се съблече и да омотае поредната си жертва.

От снимката ясно се вижда, че мъжът до Николета Лозанова никак не е за изхвърляне. Тялото му е отлично оформено и дори се радва на по-големи мускули от самия футболист Валери Божинов. А горещите сцени с НиЛо дават да се разбере, че между тях съществува истинска химия.

[caption id="attachment_340554" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова побърза да се похвали, но не помисли за последиците[/caption]

Друг е въпросът обаче дали Николета помисли добре какви ги върши, преди да обнародва страстите си. Припомняме, че двамата с Валери Божинов са в доста обтегнати отношения, а мръсотиите, които си правят един на друг, не знаят граници.

Особено даровита в това отношение се отказа Николета, която ден през ден пуска фалшиви слухове за изневерите на бившия си съпруг в близък до нея интернет сайт. Всичко това накара ритнитопковецът да реагира остро и да се закани, че няма да се даде лесно, а Николета ще си го получи там, където трябва - в съда.

"Николетка е страшно нафукана и продължава да смята, че целият свят е неин, но предчувстваме, че скоро ще падне и то от доста високо. Особено сега, когато не й достигна акъл, за да прецени, че самата тя доказва изневерите си, като публикува подобни снимки със статуса на все още омъжена жена. Да не ревне в един момент, когато Валери си вземе дъщеричката", коментират познати до разпадналото се звездно семейство.

[caption id="attachment_340555" align="aligncenter" width="300"]Ето я нашата "кака" как се разпищоли с новичкия си Ето я нашата "кака" как се разпищоли с новичкия си[/caption]

Думите им имат основание, тъй като самият Валери Божинов неведнъж е заявявал, че иска малката Никол Божинова да расте при него, считайки, че ще й даде по-добро семейство и повече внимание от това на шавливата й майка.

А след подобни изцепки като тази под душа, Николета Лозанова сама провокира неприятностите си. Остава само да видим лицето и да разберем името на новият мачо, сглупил да попадне в мрежите й.