Късметът изневери на хубавата Никол: Неочаквана истина я разтърси! (още разкрития)

Късметът изневери на хубавата Никол: Неочаквана истина я разтърси! (още разкрития)
4 (80%) 3 votes

Никол Станкулова силно вярваше, че щастието е на нейна страна и е недосегаема, но истината се оказа друга!

Хубавицата на Нова телевизия – синоптичката Никол Станкулова остана като парализирана след истината, която й сервираха. Тя касае най-важното за нея до момента, а именно работата й в медията. След неочакваното уволнение на Иво Андреев обаче нещата претърпяха коренен обрат и ръководството е изправено пред ново решение, разкриха служители на Нова.

Оказа се, че сериозно се обмисля варианта още едно или две от познатите лица на телевизията да даде фира – така от една страна ще бъде прикрита позорната причина за изгонването на Иво Андреев, а от друга зрителите ще могат да се насладят на непознати досега за тях и не по-малко кадърни и красиви водещи.

Никол Станкулова

Никол Станкулова осъзна, че може да е красива, но не е недосегаема в телевизията

„От няколко дни всички шушукат, че изборът ще бъде между Деси Банова и Никол Станкулова. Една от двете ще излети от Нова, а вероятността това да бъде Никол, е повече от огромна“, разкриха близки до прелестната синоптичка.

Деси Банова имала по-голямо предимство пред ръководството по няколко причини. Първата от тях е, че тя може да се похвали с по-голям стаж и следователно и опит на екрана от Никол Станкулова. Втората основателна причина е, че за разлика от свободната и волна Никол, Деси Банова има семейство и дете, което да издържа. И третата – именно Никол била тази, която подклаждала системни разпри в нюзрума с капризите си.

„Една на мама и тате, какво очаквате от нея?! Николчето е умно и хубаво момиче, но започна да прекалява със самочувствието и претенциите си. Тя редовно се кара със стилистите и зорко следи винаги да бъде облечена в по-скъпи тоалети от всички, особено от конкурентката си Деси Банова. Мрънка за дрехи, мрънка за отпуски, мрънка за почивки по празници и това ще й изиграе лоша шега“, коментират служители на Нова телевизия.

Силно притеснена и дори ужасена за евентуалната загуба на работата и тлъстата си заплата, тези дни Никол била по-тиха и от водата. Тя всячески се стараела да бъде в отлични отношения с останалите и дори на няколко пъти лично взимала кафе на Деси Банова, за удивление на останалите. Дали обаче това ще й помогне да запази мястото си и да спечели точки пред колежката?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Късметът изневери на хубавата Никол: Неочаквана истина я разтърси! (още разкрития)”

  1. KOKO

    май 12. 2015

    NIKOL NE STAVA,MNOGO E PLOSKA ,I W DWATA SMISALA
    .

Добавете коментар