Луиза Григорова се оказа със скандалната слава на Сашка Васева по света

Луиза Григорова е млада, красива, талантлива, суперуспешна, заможна, обичана и...има сладка малка палава тайна!

Нежната красавица, която заобичахме още с първите епизоди на „Стъклен дом”, се оказа наистина скрита лимонка. Прекрасната дъщеря на Ивет Григорова на пръв поглед не изненадва никого – красива като мама, но и с актьорски талант!

Вместо да си пилее живота като щерка на заможни родители, тя започва да работи от съвсем малка. Агенцията се гордее, че именно тя е първото лице на фирмата с международен контракт. Луиза Григорова и мама се хвалят, че тлъстия хонорар от Далечния Изток е в банката, „на сигурно”, а младата звезда разчита на собствената си издръжка – от снимки и от театър.

Наскоро обаче лъсна истината за въпросния азиатски хонорар, дочу kliuki.bg. Луиза Григорова не потвърждава легендите за това какво работят моделките ни в чужбина. Тя наистина само се е снимала...за да рекламира лубриканти (гелове за улеснение при половия акт). luiza grigorova Луиза Григорова неглижира историята като през смях споделя, че в Тайланд дори са я показвали по телевизията с въпросния продукт. Хубавицата не уточнява дали е демонстрирала продукта, дали е изиграла оргазъм или просто се е усмихвала чаровно.

За публиката крехкото девойче до скоро беше само младата надежда на родния театър. Откакто се разчу за „тайландската реклама” обаче я приравняват към Сашка Васева.

Дупнишката Мадона само преди три години си мачкаше бомбите в един джип, под звуците на гръцка музика. Оказа се, че не било пошло „домашно видео”, а реклама за вибратори – поръчка от Македония.

Времето заличи скандала от светските хроники, певицата сега им за други проблеми. На това може да се надява и Луиза Григорова. Публиката ще я запомни с ролите й, но по-добре е да не стъпва още на почивка в Тайланд!