Поп фолк дивата Алисия се оказа доста двулична

Фолкаджийката Алисия нанесе жесток удар на продуцента Виктор Касъмов. Защото бившото гадже на Ники Михайлов се оказа хитра лисица, която добре си опича работата. И прави така, че винаги на нея да й е удобно. Докато колежките й са като разбунен кошер и се делят на лагери заради постъпката на Ася Дойчева, както е истинското име на поп фолк звездата на „Ара юмзик”, тя умело си плете кошниците. Това, че певицата от Вакарел умее перфектно да си изиграва козовете е стара истина, но не всеки е успял да я усети навреме, пише Bceĸи дeн.

Алисия изобщо не признава личностно качество лоялност, твърдят тези, които са се опарили от нрава й. Заради нея две от певиците на „Ара мюзик” Джина Стоева и Ивена напуснаха музикалната компания с гръм и трясък. Но това не възпира на Алисия да изневери на компанията, която лансира само нея и пренебрегва останалите. Както и да нанесе удар под кръста на продуцента си Виктор Касъмов, за когото се пуснаха доста пикантни клюки за съвместна афера. Коя от коя по-сочни и любопитни.

[caption id="attachment_340585" align="alignright" width="300"]Алисия се оказа доста подмолна Алисия се оказа доста подмолна[/caption]

Твърди се, че Ася и Виктор Касъмов са любовници от доста време, затова тя се ползвала с огромни привилегии. Заради креватните си трикове получавала безплатни песни и клипове и думата й била закон за шефа й. Само за нейната кариера дверите били широко отворени,а останалите певици били игнорирани, припомня Kluiki.bg. Другите изпълнителки дори си плащали от джоба за целия масраф около създаването на нови песни и видеа към тях, обясняват от „Ара мюзик”.

Парарелната й връзка с Виктор Касъмов била причина да се раздели и с гаджето си Ники Михайлов. Националният вратар надушил за нея и затова й бил шута, гласи градската легенда.

Въпреки че и той не е много читав, що се отнася до вярност, слуха за аферата й с продуцента й не му давала мира, разкриват столични бръмчалки. И за капак след всичко това Алисия не устиска и показа отново гадната си същност. Дочу се, че певицата вече правела совалки да се премести в компанията на Митко Пайнера. Срещата с продуцента на „Пайнер” станала след дуетното й парче с Коцето. Не се знае обаче дали парашута й ще се отвори.

Защото продуцентите на двете конкуриращи се фирми имали уговорка да не си правят сечено, като си свиват изпълнителите. За този подмолен разговор намекна и Джина Стоева в предаването на Николета Лозанова „Папараци”. Обидената певица каза още, че досега Алисия не й е звъннала, за да й се извини или дори да си поговори с нея човешки. Колежките на Алисия пък твърдят, че тя не разговаряла с никоя от тях, защото ги считала под своето равнище.