Половинката на Лора Крумова се е видял в чудо

Лора Крумова категорично отказва на гаджето си най-сладкото нещо. Екс водещата на ”Тази неделя” по Би Ти Ви забранила на сърфиста Сотир да й купува скъпи бижута от най-различен калибър и по всякакъв повод. Тя не искала в никакъв случай златни и още по-малко диамантени украшения,пише HotArena.

Вместо да се зарадва, тъй като тежките дамски аксесоари и бижута струват доста скъпо и могат да изтънят и най-тузарския джоб, мъжът на блондинката сериозно се притеснил.

Сърф учителят си помислил и то не на шега, че любимата му нещо се е бъгнала покрай майчинството и отглеждането на първородния им син Явор, но постепенно се успокоил. Защото най-после Лора Крумова решила да му обясни защо не иска да й се подаряват скъпарски украшения. Телевизионерката му казала, че няма афинитет към злата и диаманти, а единствено цени и харесва среброто.

[caption id="attachment_340590" align="alignright" width="300"]Лора Крумова се отказва от глезотии Лора Крумова се отказва от глезотии[/caption]

Но и с такива накити от сребро не иска да се кичи, докато е на екран, защото дори и те не й подхождат на маниера й на обличане извън студиото, научи Kluiki.bg. Усмихнатата блондинка предпочитала да се носи спортно и с по-ежедневни дрехи, когато не се показвала пред аудиторията. И на такъв външен вид изобщо не й подхождали тежки накити и още по-малко диаманти или други гъзарски глезотии.

Сърфиста Сотир приел обяснението на Лора за вярно, защото вече познавал ексцентричния й нрав. Противно на желанието на всяка жена да се види в бяла булчинска рокля, Лора Крумова му отказала категорично да се венчае. Тя не вярвала в брака като институция, пък и била против роднински сбирки, на фона на хора и ръченици.

Телевизионната журналистка почти до края на бременността си не пожелала и да влезе в болница. Тя остана в къмпинг „Смокиня”, където бащата на сина й дава уроци по сърф. Там, в компанията на свои дружки от телевизията прекара цялото лято.

Затова, че Лора Крумова не харесва тежки накити знаят и най-близките й. Тя си пада само по кожени каишки и евтини дрънкулки, уверяват и колегите й. Блондинката предпочитала вместо да ръси пари за тях, да ходи на екскурзии или да си подменя гардероба според сезона. А мъжете пък завиждали на Сотир и го уверявали, че е ударил джакпота, защото жена му не е снобарка.