Феновете на „Като две капки вода” видяха най-зрелищната битка за първо място – Момичета, изложихте се!

Снощното шоу в „Като две капки вода” беше повече от много..яко! Зрителите по форумите се кълнат, че е нямало толкова успешен епизод, видя kliuki.bg.

За зла участ на дамите – звезди в шоуто тази година човекът, който ще грабне колата е мъж! Това е повече от сигурно. На първите четири места се очертават да бъдат Азис, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и изненадата – Криско. Кой ще спечели наистина е трудно да се каже – битката става все по-ожесточена!

Тази година за първи път няма фаворит. Дори агитките с фенове не са убедени, че ще им стигнат силите да изтикат своя човек до първото място! Анти-чалга настроените снощи с изумление видяха как Азис грабна Наградата на вечерта и то с култовото парче „Черната овца”.azis

Костинбродският славей най-накрая се отърва от орнаментиката, за да се похвали с най-тежко изкараните 1000 лева в живота си! Изпълнението му допадна на Фънки, който пък беше видимо развълнуван от Филип Аврамов. fica Сдрадалецът на шоуто, който има тежката музикантска съдба да получава само „женички” от Бутона на късмета, беше възнаграден! Фицата си получи мъжки образ и то какъв! Дейвид Ковърдейл би се впечатлил, ако го види, нищо че изпълнението остана на второ място! krisko Най-целуваният през вечерта, заслужено, беше Криско. Рожденикът не се изложи пред мама и тате с впечатляващ Рей Чарз. Новият му най-добър приятел – Ненчо Балабанов беше сериозна конкуренция с Принс. Фалцета и ниските тонове очевидно са му лесни. Макар да не се завърна на върха, ФейсБойко поне изпя „Най-хубавото момиче на света” на своята дама, която отново беше в залата! nencho От цялата епична битка, освен зрителите, доволни би трябвало да останат Маги Халваджиян и фамилия. Успехът на сезона е такъв, че ще пренесат финала на „Като две капки вода” на още по-голяма сцена и няма да сбъркат!