Докато Мария преживява непрежалените радости на студентството, Марая добива съвършенство в Господарския дом

Мария използва студентството, за да разпусне от безкрайните си ангажименти. В същото време Марая има тежки задачи по пътя към съвършенството!

Палавата госпожа Гущерова зарадва поклонници и критици с нова порция доказателства за това какво е битието й на най-сполучливо омъжената в гилдията. Както знаят всички, певицата не прекарва дните си само в разкрасителни процедури, записи и обиколки по участия.

Мария има наистина тежка програма, освен поддържането на музикалната си кариера. Тя е много амбициозна и отговорна майка, всеотдайна съпруга и...студентка!

Изпълнителката изпълнява намерението си да не позори вече Мечо с гигантските пропуски в общата си култура и образование. Мария се записа в НБУ, където се пъне над музикалната педагогика и усвояване тънкостите на продуцентството.

Лекциите, записките и зачотите обаче толкова не приличат на задкулисието на концертите на „Пайнер”, че няма накъде! Певицата обаче вече сподели колко се забавлява със своите по-малди колежки от университета.

Госпожа Гущерова била всеобщата любимка на двадесетгодишните хлапета. Мацките се събирали да пушат около кошчетата и се забавлявали с безобидни клюки и шегички. Това май доста допада на госпожа милионершата, която с радост демонстрира висок стандарт и в аудиторията, и в кафето на нейната Алма Матер. maria4

maria 2 Мария си има и най-добра приятелка, с която се размазват от смях. Въобще – класика! Студенстките години наистина са най-щастливи в живота на човек! maria 3 В същото време малката Марая се труди неуморно по пътя към съвършенството. Освен да заляга над уроците, до общува с подбрани приятелчета и да слуша, малката принцеса има задължения и да се усъвършенства.

Хлапето разговаря с гувернантката си на английски, занимава се с рисуване и музика, а за да не се чуди какво да прави през свободното време – записаха я и на балет! maraya na maria 2

maraya na maria Мария с гордост показа каква прекрасна дъщеря има, но май и тя трябва да стане на тридесет, за да го удари на забавления!