Неузнаваемата Хилда: Не с диети, а с този „бъркоч“ свалих 14 кг! (разкри съставките, които смесва ежедневно)

Неузнаваемата Хилда: Не с диети, а с този „бъркоч“ свалих 14 кг! (разкри съставките, които смесва ежедневно)
4.1 (82.5%) 16 votes

Хилда Казасян е наистина неузнаваема в шоуто „Като две капки вода“!

Гласовитата Хилда Казасян всеки понеделник шашка зрителите на „Като две капки вода“, но не толкова с оценките си в журито, а с чисто новата си визия. Дъщерята на големия Вили Казасян не прилича на себе си – стройна като девойка, свежа и подмладена. Това, че е отслабнала драстично, е видно за всеки. Сега обаче стана ясен и начинът, по който го е постигнала.

Оказа се, че Хилда Казасян не е отслабнала с помощта на изтощителни диети или глад. Тя твърдо отрича тези неща, тъй като се стреми към здравословен начин на живот, а строгите диети винаги ощетяват здравето на човек, да не говорим за задължителния йо-йо ефект при повечето от тях.

Хилда Казасян

Хилда Казасян е страшно променена и никой не може да отрече чудото с нея

Голямата джаз певица на България разкри тайната си, за да задоволи неистовото любопитство на свои близки познати и приятели, които не спират да я засипват с въпроси за чудото, станало с тялото й.

„Не диета, диета не спазвам. Тайната, ако може да се нарече такава, е един „бъркоч“, който си правя всяка сутрин след закуска вече няколко месеца. И да, свалих цели 14 килограма, но се стремя и да се движа много“, разкрила Хилда Казасян пред свои близки познати.

Що се отнася до т.нар. „бъркоч“, то той се оказа страшно полезен не само за отслабване, но и за перфектно здраве. Защото се състои от лимони, магданоз, малка лъжичка мед и… екстракт от люта чушка. Всичко това се смесва и се приема веднъж или два пъти дневно в доза около 200 милилитра.

След като се изцеди сокът от един лимон, той се изсипва в чаша с вода – 200 милилитра. Към тях се прибавя връзка пасиран магданоз, лъжичката мед и или екстракт от люти чушки, или една пасирана люта чушка със среден размер. Вкусът на напитката е интересен и пикантен за някои и ужасен за други, споделила Хилда Казасян, която вече отдавна е свикнала с него и дори й харесва.

Хилда обаче има и друго правило и то се отнася до самото хранене. Тя се стреми да се храни най-вече с пълнозърнести храни, много зеленчуци и плодове, а е изчистила от менюто си всички калорични мазни, пържени или сладки храни. Порциите й са малки, но се храни поне четири пъти дневно, за да поддържа метаболизма си в добро състояние.

И, както сами виждаме, това със сигурност е дало наистина отличен резултат. Браво на Хилда!


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неузнаваемата Хилда: Не с диети, а с този „бъркоч“ свалих 14 кг! (разкри съставките, които смесва ежедневно)”

  1. Verjiniya M. Deneva

    май 13. 2015

    Супер!!!

Добавете коментар