Димитър Бербатов и Елена Бербатова хвърлиха истинска бомба с тази новина!

Медиите гръмнаха, а родителите на Елена Бербатова са шокирани от неочакваната и взривяваща новина, която съобщиха двамата с Димитър Бербатов. Малко преди да заминат за Америка, където Бербо е поканен да играе, семейството му хвърли истинска бомба с нова вест.

А тя е, че ще увеличат наследниците си с още един. Невероятно, но факт. Разбира се, в новината, че Бербатови ще имат трето дете нямаше да има нищо странно, ако Елена Бербатова не се бе зарекла да не ражда повече. Страховете на половинката на футболиста са свързани с напреднала й вързаст от 37 лазарника, но най-вече с тежката бременност, която прекара с втората си дъщеричка.

[caption id="attachment_340628" align="alignright" width="300"]Бербатов Димитър Бербатов успя да убеди Елена да му роди и трето дете, въпреки риска[/caption]

Димитър Бербатов обаче твърдо настоявал да има син и успял да убеди Елена да му роди и трето дете, разкриха и близки до звездното семейство, останали не по-малко учудени от решението.

"Истината е, че не всичко е цветя и рози. Ако трябва да бъдем честни, Елена не беше особено възторжена от мераците на Бербо, защото наистина се страхува. В тази възраст всяка бременност може да бъде рискова, както за майката, така и за бебето. Още повече, че тя изживя големи кошмари и бе дълго време в болница с втората си дъщеричка. Ели обаче страшно обича Митко и се бои да не го изгуби, ако му откаже тази радост", коментират близки до семейството на Димитър Бербатов.

Те разказват, че манията да има син наследник напълно е обзела футболиста от известно време насам и той не мирясал, докато не убедил половинката си да се съгласи. Въпреки че Елена най-накрая "клекнала" обаче, не успокоило родителите й, които моментално изразили несъгласието си с тази прищявка.

"Твърдо против са, защото се боят да не се случи нещо лошо с нея или с бъдещото бебе. И са напълно прави да не се съгласят. Две деца имат, да са им живи и здрави, какво повече от това?! Ако Елена беше на 20 години, как да е, но тя вече гони 40 лазарника. Но щом са го решили, техните нищо не могат да направят. А има и вероятност тя вече да е бременна", подхвърлиха източниците.

Ако действително Елена Бербатова вече е бременна с третия наследник на футболиста, това е истинско щастие за него и дано всичко да протече по мед и масло, стискат палци близките му.