Алисия отново се измъкна от водата суха

Поп фолк дивата Алисия пак се изкарва невинна, а останалите грешни. Топ певицата на „Ара мюзик” проговори за всички нападки, като даде най-невероятните отговори. Чрез тях певицата зашлеви такава голяма плесница на Джина Стоева, че едва ли след нея колежката й ще се изправи бързо. Не може да се отрече, че Ася поне се е научила да отвръща на ударите с атака, която е най-успешната защита, пише HotArena.

Фолкаджийката заяви, че не се чувства виновна и гузна, че не е потърсила Джина по телефона. Алисия демонстративно подчерта, че Тони Стораро направи с нея дуетно парче. Тя не знаела за намеренията на колежката си, научила едва когато се подготвял клипа. Певицата от Вакарел изтъкна, че ако тя беше на нейно място нямаше да реагира така остро. Просто, щом не успяла да реализира собствената си идея, а някой друг го е сторил, щяла да търси вината само в себе си.

[caption id="attachment_340639" align="alignright" width="300"]Алисия отговори на нападките Алисия отговори на нападките[/caption]

Затова пожелава на Джина Стоева попътен вятър и успех в самостоятелната й кариера, където тя повече няма да е виновна за нейния успех или неуспех. Но побърза да я закопае отново, разбра и Kluiki.bg. Алисия ехидно напомни, че скандалите около имената им и „Ара мюзик” ще затихнат и тогава идва трудното.

Успехът на Джина Стоева щял да зависи от това дали ще може да фокусира медийното внимание върху себе си и да привлече фенове на своите участия. „Публиката не може да се манипулира. Тя или харесва певицата или не”, заяви високомерно Алисия.

Поп фолк дивата не подмина и дуетното си парче с Азис „Хей, момиче”. Тя подчерта, че целта с неговото създаване не била да дразнят Николета. След като отношенията на Азис с Лозанова се разсъхнали, той я поканил в клипа си и тя приела. Нямало нищо толкова драматично в това, защото всичко между нея и костинбродския славей било екстра. Поп фолк звездата Алисия категорично отхвърли намеците на колежките си, че кариерата й е в разцвет, защото си ляга с продуцента Виктор Касъмов.

Това не било истина, както и не е вярно, че мачка чаршафите с футболиста Мартин Камбуров. Доволна била, че след като Валери Божинов и Николета се разделили, двамата се чуват всеки ден и са приятели. Вече си изяснили недоразуменията и Валерко-младши се радва на вниманието и обичта на татко си. Подобна била ситуацията и с екс гаджето й Ники Михайлов.