Цялата истина за шокиращата раздяла на Албена и Тома! (ето защо Михова криеше дори от близките си)

Цялата истина за шокиращата раздяла на Албена и Тома! (ето защо Михова криеше дори от близките си)
5 (100%) 4 votes

Албена Михова и Тома Здравков са разделени от близо две седмици, а актрисата упорито го пазеше в тайна!

Чаровната актриса Албена Михова преживява наистина тежък период. От близо две седмици тя е официално разделена с половинката си Тома Здравков, но пазеше в тайна мъката дори от близките си хора. Това разкриха приятели на актрисата, останали шокирани от обрата в живота й.

Оказа се, че любовта не беше достатъчна за Албена и Тома. Причината за раздялата им, която двамата обсъдили сериозно и взели важното решение била, че Албена Михова категорично отказала да дари рокаджията от „Мюзик Айдъл“ с наследник. Тома все по-често повдигал въпроса пред приятелката си и дори й предложил брак. Тя обаче отхвърлила предложението му.

Албена Михова

Албена Михова направи огромна жертва в името на любовта си към Тома

„Това е бил и преломният момент във връзката им, след който нищо вече нямаше да бъде същото. Истината е, че решението да се разделят го взе самата Албена. Много й е тежко, тя обожава Тома, но направи жертва в името на младостта и бъдещето му“, разкриват приятели на Албена Михова, които са до нея в трудния момент.

Припомняме, че Албена Михова е доста по-голяма от Тома Здравков и вече има едно дете. Прехвърлила 40-те лазарника, чаровната актриса все повече си давала сметка, че няма какво да предложи на половинката си и че ако остане с него, двамата няма да избегнат раздялата – само тя ще боли още повече.

„Тома иска и трябва да има деца. Но няма да съм аз тази, която ще ги роди. И не искам да слушам глупости от сорта на това, че еди коя си родила ин витро на 60 години. Детето ми няма да ме нарича „бабо“ един ден. Гадно ми е, обичам го, но точно, защото го обичам трябва да го направя“, споделила през сълзи Албена Михова.

Двамата с Тома наистина имаха перфектната връзка и за разлика от повечето светски персони, нито веднъж не дадоха поводи на таблоидите да раздухат слухове за предателство или изневяра от страна на един от тях.

„Това е най-тъжното – че не трети човек, а самата им любов ги раздели. На Албена й е много трудно да говори за това и по тази причина в началото го криеше от всички, беше се затворила в себе си“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цялата истина за шокиращата раздяла на Албена и Тома! (ето защо Михова криеше дори от близките си)”

  1. 6666ghh

    май 14. 2015

    Тая луда ли е?!?!

Добавете коментар