Слави Трифонов още гасне по голямата си любов (Мартина е знаела всичко през цялото време)

Слави Трифонов още гасне по голямата си любов (Мартина е знаела всичко през цялото време)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов така и не успял да обикне Мартина Огнянова по начин, по който да може да я определи като голямата си любов в живота

Всичките любовни връзки на Слави Трифонов се провалиха, понеже нито една от жените не е успяла да проникне в сърцето на шоумена така, както първата му любов в живота. Това е Ваня Щерева, която също успя да се наложи в света на шоубизнеса, макар и далеч не като Дългия. Познанството й със Слави датира от самото начало на годините на прехода. Тогава тя е студентка, а шоуменът е част от „Ку-ку“. Двамата редовно са се събирали в общи компании и Трифонов редовно е опитвал да се добере до вниманието на певицата, но така и не успял.

Слави Трифонов още не е забравил голямата си любов

Слави Трифонов още не е забравил голямата си любов

„Спомням си онези луди години. Всички бяхме толкова млади и пълни с идеи за живота. Слави ухажваше Ваня, факт. Клетият обаче все получаваше откази. Имайте предвид, че тогава Слави беше една дълга клечка и изобщо не беше толкова нашумял. Мускулите ги направи чак след старта на „Шоуто на Слави“.“ – споделя човек от студентската компания.

Ваня Щерева разби сърцето на Слави

Ваня Щерева разби сърцето на Слави

Тогава в софийските общежития са се събирали всякакви хора, някои от които после са станали големи звезди. Слави Трифонов не е бил студент, тъй като той бе прекъснал висшето си образование за много дълъг период, но заради Ваня Щерева е ходел на всякакви купони, надявайки се да я зърне или приказва с нея. Тя обаче изобщо не му обръщала внимание, заради което днес може би съжалява, защото Дългия се превърна в един от най-преуспелите мъже в страната ни.

Любовта му към Ваня обаче така и не си отива, научи Kliuki.bg. През годините той многократно се сещал за нея, което проваляло всяка една негова връзка. За последно чувствата му към Щерева, които останали платонични завинаги, навредили на отношенията му с Мартина Огнянова. Варненската блондинка е причината за раздялата им, тъй като му изневери, но през цялото време тя е знаела, че голямата любов на Слави Трифонов е друга жена. Дали и връзката с Ева Карамфилова ще се провали, ще узнаем може би скоро.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар